Smokie tuleb Haapsallu, läänlased saavad pileteid soodushinnaga

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

smokiepress

Suvel saavad haapslased koduõuel kaasa laulda “Living Next Door to Alice’it”, sest piiskopilinnuse hoovis annab kontserdi legendaarne briti ansambel Smokie. Bänd tähistab 2015 aastal 40. Aasta möödumist debüütplaadi „Pass It Around“ ilmumisest. Smokie kuulsaimad hitid on “If You Think You Know How to Love Me”, “Don't Play Your Rock 'n' Roll to Me”, “Lay Back in the Arms of Someone” ja “Living Next Door to Alice”.

Smokie annab sel aastal eestis ainulaadse ,,The Very Best Of´´ tuuri. Tuurikontserte toimub kokku kolm – Viljandi uuel Lauluväljakul, Hauka laadal Antslas ning Haapsalu piiskopilinnuse hoovis – kõik toimumiskohad on bändi poolt hoolikalt valitud, sest Smokie armastab väikelinnu ja sealset intiimsemat õhkkonda. Smokie on teinud endale toimumiskohtade osas põhjaliku taustauuringu ja nii on ka juba nimetatud konkreetsed kohalikud n.ö western stiilis hotellid, kus bänd peatub. Haapsalusse kavatseb ansambel jääda kauemaks, et seal toimunud kontsertidest korralikult välja puhata.

Smokie saabub Eestisse täies kooseisus, tehniliselt viimase piirini viimistletud live-kontsert sisaldab Smokie absoluutset hittideparemikku: „Living Next Door To Alice“, „Lay Back In The Arms Of Someone“, „ Stumblin’ In“, „If You Think You Know How To Love Me“, „Mexican Girl“, „Don’t Play Your Rock’n Roll To Me“. Bänd ootab tuuri pikkisilmi ja loodab kohata kõiki, kellele Smokie laulud on viimase nelja aastakümne vältel paljutähenduslikuks saanud.

Kasutades Piletilevis koodi ,,Haapsalu elanik´´ saab Haapsalu elanik piletile soodustust.  Alla 14-aastastele on sissepääs tasuta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kohalik
9 aastat tagasi

Smokie (sama koosseis) kontsert 2 suve tagasi Lohusalus oli ÜLIHEA

pook
9 aastat tagasi

Siin käivad ainult vanad peerud, keda läänes enam kuhugi ei kutsuta.

isa
9 aastat tagasi

Seda nn smõukijura ei lähe ka tasuta kuulama.

mailis
9 aastat tagasi

EI NOH-JÄLLE EI MEELDI. Millega te üldse rahul olete, kulla kaasmaalased?

rünno+haava+tänavast
9 aastat tagasi

sellel pundil ei tulnud pillimäng ja laulmime küll väga välja. Aga kes tahab inglise nahkpükstes vanamehi näha, siis need on olemas.

Aus
9 aastat tagasi

Smokie ilma Chris Normanita ei ole see Smokie, mis kunagi. Olen praeguse koosseisu kontserti aastaid tagasi Saku Suurhallis näinud ja see oli kehv.

Piletilevi
9 aastat tagasi

Eks proovige leida see koht piletilevis kus seda koodi sisestada saab!

kohalik
9 aastat tagasi

Piletid oleks pidanud sellele üritusele ostma kohe siis, kui need müüki paisati, siis oli pileti hind ju soodne.

aga
9 aastat tagasi

võiks siiski täpselt ära öelda, kas soodustuse saavad Haapsalu linna elanikud või kõik Läänemaa elanikud.

Maali maalt
9 aastat tagasi

Lääne Elu sulest olen sama ennegi täheldanud, et üritustesse puutuv on justkui väga Haapsalu- mitte Läänemaa keskne. Ikka haapsallasele ja haapsallasele…

Maalile
9 aastat tagasi
Reply to  Maali maalt

Mida sa Lääne Elu siin süüdistad, ega tema seda kontseri korralda? Küsi parem seda, kelle pilli järgi Haapsalus tantsitakse? Kirjuta end ka Haapsalusse sisse, osale teleka loosis ja ole veel ka õnnelik selle üle, et kuigi tasuta bussisõitu siin ei ole, aga vaat kontserdid on soodustustega…..