Postimees: Savisaare tervise kohta uudiseid ei ole

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Edgar Savisaar. Foto. Arvo Tarmula

Tallinna avalike suhete direktori Ain Saarna sõnul on linnapea Edgar Savisaare tervislik seisund endiselt üliraske, kuid mitte kriitiline ja midagi uut praegu teatada ei ole, vahendas Postimees.

"Kui mäletate, siis 25. märtsil andsid Edgar Savisaare perekond ja Keskerakonna pressiteenistus infot selle kohta, et linnapea seisund on üliraske, kuid mitte enam kriitiline. Teadaandes oli ka lause, et edasine paranemine raskest haigusest saab olema aeganõudev. Ja öeldi ka seda, et kui on olulist infot, siis seda infot ka edastatakse," ütles Saarna linnavalitsuse pressikonverentsil.

"Tänase seisuga meil sellele infole midagi lisada ei ole. Me kõik soovime härra linnapeale tervenemist ja lootkem, et see läheb ladusalt ja võimalikult kiiresti," lisas ta.

25. märtsil amputeeriti Savisaarel jalg, sest selgus, et tal on jalavigastusest tingitud streptokokknakkus ja toksilise šoki sündroom.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments