Savisaare asemel täidab Keskerakonna juhi kohuseid Simson

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kadri Simson

Keskerakonna juhatus otsustas esmaspäeval riigikogu fraktsiooni ja juhatuse kandidaadid, ühtlasi pandi paika, et haigevoodis viibiva Edgar Savisaare asemel täidab Keskerakonna juhi kohustusi Kadri Simson (pildil).

Keskerakonna juhatus tegi ühehäälse ettepaneku, et Keskerakonna fraktsioon jätkaks samas koosseisus ehk esimeheks on Kadri Simson, aseesimeesteks Mailis Reps ja Valeri Korb. Riigikogu juhatuse kandidaadiks otsustati esitada Jüri Ratas. 

“Loomulikult olen tänulik, et otsustati toetada Riigikogu fraktsiooni senise juhatuse jätkamist,” ütles Keskerakonna aseesimees Kadri Simson. “Koos Mailis Repsi ja Valeri Korbiga suudame riigikogu suuruselt teist fraktsiooni edukalt juhtida. Keskerakond on riigikogu suurim opositsioonijõud, millega koalitsioonil tuleb arvestada," ütles ta.

Simsoni sõnul on Jüri Ratas on väga tugev kandidaat riigikogu juhatusse. "Ta on riigikogu aseesimehe tööd teinud 2007. aastast ning saanud sellega väga hästi hakkama,” lisas Kadri Simson.  

Eesti Keskerakonna juhatus leppis kokku, et erakonna esimehe Edgar Savisaare eemalviibimisel täidab erakonna esimehe ülesandeid erakonna aseesimees Kadri Simson. 

Lisaks otsustas Keskerakonna juhatus kokku kutsuda erakonna volikogu 11. aprilliks. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Maimu
9 aastat tagasi

Tore, mulle Kadri meeldib, kohe väga. Edu!