Augustibluusi meeskond kutsub inimestelt T-särke kogudes loodust säästma

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Augustibluusi Facebooki lehekülg

Tänavuse Augustibluusi särgid valmivad hästisäilinud või uutest, kasutust mitteleidvatest T-särkidest. Inimesed saavad särke ära anda ka Haapsalu kultuurimajas asuvasse kogumiskasti.

"Tänavuse Augustibluusi särgid saavad olema ainulaadsed! Kogume koostöös Reet Ausi meeskonna ning Uuskasutuskeskusega kokku erineva suuruse, värvi ja mustriga särke, et need pesta, korrastada ning õmmelda rinnaesisele ilus Augustibluusi logotikand. Valmistame mitusada omanäolist särki ning saadame nad uuesti ringlusesse," annab Augustibluusi meeskond oma Facebooki lehel teada. "Äkki leidub Sinulgi kodus või tööl kasutamata või vahekasutatud T-särke?! Ole hea ja too need meile ja anname neile uue elu! Säästame üheskoos loodust, vett ja energiat!"

Alates tänasest on särkide kogumiskast Tallinnas Tatari tänaval asuvas uuskasutuskeskuses, esmaspäevast ka Tartu ning Pärnu Uuskasutuskeskustes ja Haapsalu kultuurikeskuses. 

Tänavune Augustibluus toimub 31. juulil ja 1. augustil Haapsalus.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Ma sooviks
9 aastat tagasi

…siiski mälestuseks uut särki.Aga muidugi võin ma ära tuua oma vana öösärgi,mis vene ajal polnudki nii odav….