500 läänlasel on Maxima kliendikaardi boonusraha kasutamata

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

maxima_ee

Teisipäeval aegub Maxima Aitäh kaardi klientidel eelmise ja varasemate aastate ostude eest kogutud boonusraha, Läänemaal on aeguv boonussumma kasutamata veel ligi 500 Aitäh kaardi omanikul.

“Aitäh kaardiga kuni 2014. aasta lõpuni kogutud boonusraha aegub 31. märtsil,” ütles Maxima Eesti brändi- ja kommunikatsiooniosakonna direktor Ty Lehtmäe. “Lääne maakonnas registreeritud kaardiomanikest on varasem boonusraha kasutamata veel ligi viiesajal inimesel, keskmise boonussummaga 2,4 eurot kaardi kohta.”

Lehtmäe sõnul tuletatakse kaardisaldo kontrollimise vajadust meelde ka kauplustes. Siseraadioga poodides on vastav meeldetuletus, samuti on meeldetuletav silt kaupluste kassades.

“Kutsume ostjaid üles lähipäevil oma saldot kontrollima, et varem teenitud boonusraha ei aeguks,” lisas ta.

Märtsi lõpus aegub vaid programmi algusest kuni 2014. aasta 31.detsembrini Aitäh lojaalsusprogrammiga kogutud raha. Kõigilt 2015. aastal sooritatud ostudelt kogutud Aitäh raha kehtib ja on kasutatav 2016. aasta 31. märtsini.

Kokku on Aitäh kaardi kasutajaid Eestis üle 400 000. Kliendikaardiga kogub klient iga ostu puhul boonusrahana ühe protsendi ostusummast, mida saab kasutada Maximas ostude eest tasumisel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Lihunik
9 aastat tagasi

No kui pood on 60 km kaugusel ei hakka ju mingi paari euripärast linna sõitma