Galerii: Korvpalli meistrivõistluste poolfinaali said Nõva, Haapsalu, Cipax ja Risti

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 15

Laupäeval olid Wiedemanni spordihoones Läänemaa korvpalli meistrivõistluste veerandfinaalid.

Esimene mäng toimus hiidlaste klubi Askuse ja Läänemaa meeskonna Cipaxi vahel. Mäng lõppes Cipaxi võiduga 99:83.

"Mängu algusest peale õhkkond oli Askuse poolt väga närviline. Tehti palju tehnilisi- ja topeltvigu,” kommenteeris korvpalliasjatundja Heinar Tuulberg.
Askuse väljapaistvamaks mängijateks olid Jürgen Puuri 23 punktiga ja Fredi Raba 20 punktiga. Cipaxil Gejor Ender 23 punktiga.

Teine mäng Haapsalu Korvpallikooli ja Lihula Ostomi vahel lõppes Haapsalu korvpallikooli võiduga 86:68. Korvpallikooli parimaks mängijaks osutus Ardo Jurjer 25 punktiga ja Lihula Ostomi parimaks mängijaks tuli Argo Mõtt 15 punktiga. Mõlemad mängijad said ka parima mängija auhinna.

Viimane mäng oli Nõva ja Läänemaa spordikooli vahel. Mäng lõppes, väga energiliste fännide toetusel, Nõva võiduga 97:49. Nõva parimad mängijad olid Raiko Orumaa (31 punkti), Reno Orumaa (22) ja Ove-Kristjan Kallas (28). Läänemaa  spordikooli parimateks olid Mikk Päeske 15 (punkti) ja Karl-Markus Mäesalu (13).

Läänemaa korvpallimeistrivõistluste poolfinaali lähevad Nõva – Haapsalu Korvpallikool ja Cipax – Risti.

Poolfinaal on 11. aprill kell 12.00 Haapsalu Wiedemanni spordihoones. Neis mängudes otsustatakse, kes võistlevad edasi finaalis Läänemaa tänavuse meistritiitli nimel.

Fotod: Merilin Kaustel-Lehemets

Korvpalli MV poolfinaal MKL-1 (2) Korvpalli MV poolfinaal MKL-1 (3) Korvpalli MV poolfinaal MKL-1 (5) Korvpalli MV poolfinaal MKL-1 (8) Korvpalli MV poolfinaal MKL-1 (12) Korvpalli MV poolfinaal MKL-1 (14) Korvpalli MV poolfinaal MKL-1 (15) Korvpalli MV poolfinaal MKL-1 (16) Korvpalli MV poolfinaal MKL-1 (17) Korvpalli MV poolfinaal MKL-1 (18) Korvpalli MV poolfinaal MKL-1 (20) Korvpalli MV poolfinaal MKL-1 (22) Korvpalli MV poolfinaal MKL-1 (23) Korvpalli MV poolfinaal MKL-1 (24) Korvpalli MV poolfinaal MKL-1 (26)

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
17 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Korvpall
9 aastat tagasi

Kas Haapsalus tehakse lastele veel korvitrenni ka? Mujal maakonnas vist mitte. Ja mis Tuulbergi puutub, oli tema liiga väga heal tasemel, nii võistkondade, kui ka statistika poolest. Aga häda ongi selles, et oli, korvpall oli ka kunagi Läänemaal pop!

Tehakse
9 aastat tagasi
Reply to  Korvpall

Haapsalus küll. Mujal kahjuks mitte! http://www.laanesport.ee/spordikool/erialad/

isa
9 aastat tagasi

Lasteaed!

Maali
9 aastat tagasi

Tea kas mõni täie mõistusega inimene ka korvpalliga tegeleb? Neid komme siin lugedes tundub, justkui kõik oleksid pooletoobised.

No
9 aastat tagasi
Reply to  Maali

pooletoobised ei tegelegi korvpalliga! Nad liiga primitiivsed…kadedusest kommivad! 🙂

Marko
9 aastat tagasi

Ei tea, kas LE peabki niipalju korvpallile ruumi pühendama. On palju teisi maakonna MV alasid ja neid enamasti ei valgustata. Isiklikult tahaks näiteks võrkpallivõistlustest ja võrkpallurite tegemistest lugeda. Mis puutub teie poolt asjatundjaks kinnitatud Tuulbergi, siis olen kunagi aastaid tema väljaarendatud liigas mänginud. Minu teada oli see liiga tegutsenud ligi kakskümend aastat ja süsteem toimis mitme tasemega gruppide ja üleminekumängude näol korralikult. Hetkel tundub, et liiga söödi lihtsalt spordist välja mitmetel põhjustel.

vile
9 aastat tagasi

Tore galerii, teha viimasest mängust nn. kohustuslikud pildid ja küsida “asjatundja” Tuulbergi kommentaar ? Vot see on tase !

tore seis
9 aastat tagasi

Viimane mäng oli Nõva ja Läänemaa spordikooli vahel. Mäng lõppes, väga energiliste fännide toetusel, Nõva võiduga 97:49!!!Põnev:)

ja
9 aastat tagasi

Mis see viimane mäng siia puutub ?

No
9 aastat tagasi

minu teada mängis viimases mängus Läänemaa Spordikool Nõvaga!

issand
9 aastat tagasi

LE on mingi lapse pannud kirjutama…

appi
9 aastat tagasi

Marko-sinu teada võib veel paljugi “huvitavat” olla. Reaalselt on ju asi selgelt näha…