Kaarel Villem Vennola jõudis poiste võistulaulmisel finaali

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu põhikooli poiss Kaarel Villem Vennola sai poiste võistulaulmise Põhja-Eesti voorus teise koha ja pääses ainsa läänlasena Tartus toimuvasse finaali.

Pühapäeval Tallinnas toimunud Eesti Meestelaulu Seltsi poiste võistulaulmise Põhja-Eesti vahevoorus osales kokku üheksa Läänemaa poissi–noormeest.

Kõige paremini läks konkursil 10-11aastaste seas võistelnud Kaarel Villem Vennolal, kes jäi oma vanuserühmas jagama teist kohta. 5aastasest saadik laulustuudios DO-RE-MI Anne Pääsukese käe all laulnud poiss esitas Rein Rannapi ja Ott Arderi laulu „Väike lõukoer”.

„Ta on tubli laulja,” kiitis Kaarel Villemit juhendaja Anne Pääsuke. Vennola osales meestelauluseltsi poiste võistulaulmises teist korda — ka kaks aastat tagasi jõudis ta regiooni võistlusele, kuid sealt finaali ei pääsenud.

17-20aastaste noormeeste seas esines tublit Läänemaa ühisgümnaasiumi õpilane Siim Jürise, kes saavutas kolmanda koha. Et aga teine koht läks jagamisele, jäi Jürise napilt finaalist välja.

Anne Pääsukese hinnangul oli konkurss väga kõrge tasemega. „Need Läänemaa poisid,kes vahevoorus laulsid, olid kõik tasemel, aga poisse oli palju ja finaali kõik ei pääse,” lisas ta.

Meestelauluseltsi poiste-solistide konkursi finaal on Tartus 11. aprillil.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kaarel Villem
9 aastat tagasi

Jee, see olin mina!