Augustibluus avab hooaja pidudega Tallinnas ja Haapsalus

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Homme, 19. märtsil avatakse festivali Augustibluus 22. hooaeg. Tallinnas ja Haapsalus toimuvatel avaüritustel tutvustatakse seekordse festivali esinejaid ja avatakse festivali kodulehekülg.

Tallinnas klubis Clazz toimuval Augustibluusi avapeol astub lavale Tanel Padar Blues Band ning Haapsalus Mikk Tammepõld.

Traditsiooniliselt on avaüritustel müügil erihinnaga festivali sooduspassid ning avatakse Augustibluusi värske ja pidevalt täienev veebileht. Piletilevis algab festivali passide eelmüük esmaspäeval, 23. märtsil.

Esmakordselt festivali ajaloos jõuab osa Augustibluusist külastajateni juba juulis. Festival Augustibluus toimub 31. juulil ja 1. augustil Haapsalus.

Sel neljapäeval Haapsalu kultuurikeskuses toimuv üritus on tasuta ning uksed avatakse kell 19. Haapsalus saab laval näha 2014. aasta Augustibluusi esinejat Mikk Tammepõldu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments