Taebla gümnaasiumist saab kahe aasta pärast Taebla kool

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Taebla kooliarutelu 028 (Jaanus Mägi) (2)Taebla gümnaasiumi direktori Jaanus Mägi sõnul pole ohtu, et uus põhikool välja sureks, sest languse põhi on 5. klassis, kus on 10 last. 1.–4. klassis on juba 18–22 last. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula vallavolikogu otsustas oma veebruariistungil, et Taebla gümnaasiumis lõpeb üldkeskhariduse tasemel koolitustegevus 31. augustil 2017. Taebla kooliks muutub gümnaasium järk-järguliselt.

2015/2016 õppeaastal toimub koolitustegevus Taebla gümnaasiumis 11. klassis ja 12. klassis, 2016/2017 õppeaastal 12. klassis. 2017/2018 õppeaastast jätkatakse Taeblas koolitustegevust põhikoolina tegutseva Taebla koolina.

Mullu septembris otsustas Lääne-Nigula vallavolikogu, et 2015. aasta sügisel Taeblas 10. klassi enam ei avata.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kes
9 aastat tagasi

ei oska ehitada,see kogub tuntust lammutamisega

Ahto
9 aastat tagasi

Suurvalla lõpu algus .

?
9 aastat tagasi

Veebruariistungil….Praegu aeg pooles märtsis.

to ???
9 aastat tagasi
Reply to  ?

Õige tähelepanek, aga arusaam vale. Kui volikogu otsustas veebruarikuus, siis seda otsust on vastavalt seadusele võimalik vaidlustada 30 päeva jooksul. Ilmselt vaidlustamist ei toimu ja võib kindlalt väita, et gümnaasiumist saab Taebla kool.