RTR Rossija programmi edastamine Elioni nutiTV’s on peatatud

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Telekanali RTR Rossija õiguste omaniku ehk Balti autorite ja leviliidu (BALL) otsusel on alates tänasest, 13. märtsist kella 18.00-st peatatud nii RTR Rossija kui mitme teise väiksema telekanali programmi edastamine Elioni nutiTV’s.

Eesti Telekomi televisiooni ja multimeedia grupi hankejuhi Toomas Luhatsi sõnul on BALL-i poolt esitatud nõudmised RTR Rossija ja teiste kanalite programmi edastamise jätkamiseks osutunud sedavõrd ultimatiivseks, et ettevõte otsustas nendega mitte kaasa minna.

Ühtlasi tooks kõigi BALLi poolt esitatud tingimustega nõustumine klientidele kaasa teenuse hinnatõusu, samuti kannataks teenuse kvaliteet.

Seoses sellega on Elion sunnitud oma nutiTV’s sulgema täna, 13. märtsil kell 18:00 kõik BALLi kanalid: РТР-Rossija, Россия 24, Моя Планета, КХЛ, TVCi, WFC, РБК.

„Kuigi oleme otsustanud kanali omaniku nõudmistega mitte nõustuda, oleme teinud omapoolse ettepaneku läbirääkimiste jätkamiseks, mille kestel kanali edastamine klientidele jätkuks,“ märkis Luhats.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments