Swedbankiga saab nüüdsest skaipida

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Swedbank avanud lahenduse, mis võimaldab panga klientidel suhelda pangaga läbi Skype’i. Lisaks avati ka teenus „Kõne tagasi“.

Swedbanki jaepanganduse tegevdirektor Ulla Ilissoni sõnul on mõlemad lahendused mõeldud nii era- kui ka ärikliendile. „Nimetatud teenuseid on meilt küsitud ning vastu tulles klientide soovidele tegime ka arendused. Nende kahe teenusega me kindlasti ei piirdu, kevadel on oodata lisaks ka uut pangaga suhtlemise kanalit – chat-i,“ märkis Ilisson.

Ilissoni sõnul sündisid mõlemad teenused paljuski koostöös klientidega. „Detsembris osalesid Swedbanki kliendid Skype ja „Kõne tagasi“ teenuste testimises. Saime sealt kasutajatelt palju positiivset tagasidet ning sisukaid ettepanekuid,“ selgitas ta.

„Jaanuaris tegime veel viimased parandused ja viisime sisse muudatused klientide tagasiside põhjal. Tänaseks oleme nende teenustega valmis ning avame need kõikidele klientidele,“ rääkis Ilisson.

„Sellege meie arendused ei lõpe – juba täna käivad ettevalmistused uue teenuse, chat-i turule toomiseks. Märtsis jõuame testimiseni koos meie klientidega ning kevadel tuleme uue teenusega kindlasti ka turule. Rohkem infot sel teemal jagame kindlasti oma Facebooki lehel,“ lisas Ilisson.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mida
9 aastat tagasi

te virisete. Keegi maksab teile selle eest palka või?

Lohv
9 aastat tagasi

pigem tahaks kividega loopida!

kas
9 aastat tagasi

Egon Jekabson on veel ametis?