Haapsalu Linnahooldus otsib juhti

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Osaühingu Haapsalu Linnahooldus nõukogu kuulutab välja konkursi juhatuse liikme ametikohale. Uue juhatajaga sõlmitakse kolme aasta pikkune tööleping.

Haapsalu aselinnapea Peeter Vikman selgitas, et mullu suvel otsustati Haapsalu Linnamajanduse aktsiaseltsist jagunemise teel moodustada osaühing Haapsalu Linnahooldus. Esimeseks tegutsemisaastaks määrati Linnahoolduse juhiks Linnamajanduse tegevjuht Koit Vare.

„Vare on seni istunud kahel toolil, nüüd on aeg mõlemale firmale oma juht leida,“ ütles Vikman.

OÜ Haapsalu Linnahooldus on Haapsalu linnale kuuluv äriühing, mille põhiülesandeks peamiselt Haapsalu linnale kuulva vara valitsemine ja hooldamine ning linna heakorratööde teostamine.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kas
9 aastat tagasi

Kas nende kahe firma nõukogudes ei istu ühed ja samad mehed? Ja kes on nõukogude esimees? Kui ma ei eksi, siis volikogu esimees Jaanus Karilaid. Küsiks seepale, mitu korda on linnavalitsus, kui äriettevõte üldkoosolek kutsunud nõukogu esimeest aru andma tehtud tööst? Arvan jällegi, et mitte kordagi, sest linnavalitsus allub volikogule. Tegu korruptsiooniga kohalikul tasandil, mis tuleb vajadusest Karilaiule tasu maksta. Kas ei ole sigadus kuubis?

agale
9 aastat tagasi

Kõrgepalgalisi ametikohti omade jaoks ei ole kunagi küllalt. Milleks nii palju ametnikke, ja nõukogusid ja millega nad seal tegelevad. Ülemused tuleks ammu välja vahetada nad on ennast lihtsate inimeste arvel nii täis söönud, uhked ja upsakad, elanikega suhelda ei mõista. Õhk vajab tuulutamist ja aitab surmani suure palga otsas istumisest. Mida arvab nõukogu . Eks käsi peseb kätt.

aga
9 aastat tagasi

kas ei ole meil juba liiga palju neid juhte,spetsialiste, peaspetsialiste ja nõunikke ? Arendame ja uhkustame oma e-riigiga aga ametnike arv aina suureneb

...
9 aastat tagasi

Ilmad on juba ammu ilusad ja aeg oleks hakata kõnniteid pühkima- aga näe- teab millega seal hoolduses tegeletakse.
Ja juba mituaega vedeleb Lemoni ees see katkine jalgrattahoidik- siduliselt suur raudtoru- aga keegi ei korista ära.

Loomulikult
9 aastat tagasi

on vaja omadele kõrgepalgalisi ametikohti juurde teha.

....
9 aastat tagasi

Miks on vaja ühte äriühingut kaheks lüüa? Ka kunagi olid ka kaks linna äriühingut, mis kukude kokkuhoiu pärast liideti ja liitis need minu teada praegune linnapea. Mis on ajaga siis muutunud? Kas nii tahab linn näidata, et soodustab ettevõtlust? Absurd ju? Kas linnal on vaja rohkem oma semudele kohti äriettevõtete nõukogudes? Jällegi absurdne lähenemine. Või on hoopis niimoodi võimalik riiki maksudega petta? Sigadus…

Lohv
9 aastat tagasi
Reply to  ....

Mõte on selles, et siis saab mingi hetk Linnavaraameti omadele maha müüa. Linnahooldus aga on munitsipaalis edasi.

abc
9 aastat tagasi
Reply to  ....

Nõukogu kohad ei ole küll mingi teema, tasu on sümboolne ja sellise mikroettevõtte puhul pole ka erilist võimu seal nõukogus. Pigem on kehasid juurde vaja, kuna linnal näpud põhjas ja laenukoormus nii suur, et linn ise juurde ei saa laenata – seadusega piirangud. Igasugu linna omanduses ettevõtted aga võivad laenu võtta.