Seenioride korvpalliturniiri Muda Cup võitis BC Ribi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

Sel nädalavahetusel toimus Wiedemanni spordihoones juba 20. korda ja ilmselt viimast kotrda korvpalliturniir Muda Cup. Kokku oli platsil 11 võistkonda 150 korvpalluriga. Naiskondi oli turniiril kaks.

Juubeliturniirist võttis osa Eesti arstide võistkond eesotsas Urmas Suklesega, Tallinna Linnavalitsus, Est Trans Haapsalu, EÜE, BC Ribi, Kuldkroon ja paljud teised võistkonnad.

Tõenäoliselt peeti seenioride korvpalliturniiri Muda Cupi viimast korda, tõdes korraldaja Tarmo Tuisk.

“Formaat on muutunud, mehed on niivõrd vanemaks saanud, et need, kes kunagi olid kolmekümnendates, jõuavad juba kuuekümnendate kanti,“ ütles Tuisk. „Turniiril osalevad ikkagi samad seltskonnad ja võistkonnad, kes kakskümmend aastat tagasi alustasid. Muda Cup on aastast aastasse väga hästi toiminud, aga iga asi peab ükskord otsa saama.“

Tänavuselt turniirilt sõitsid mudakarikaga, kus karika sees on ehtne Haapsalu muda, minema korvpalliklubi BC Ribi, teise koha sai klubi Kuldrkroon, kolmanda koha pälvis Tallinna Linnavalitsus.

Fotod: Merilin Kaustel-Lehemets.

korvpall (1) korvpall (2) korvpall (3) korvpall (4)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
miku
9 aastat tagasi

Ei Ruts oma head “rahalehma” niipea ära tapa !

vastajale
9 aastat tagasi

Muideks, ka Ruts ütles, et mõlgutab otste kokku tõmbamist. Aga mis siin ikka, kõik vähegi tegijad tahavad otsi kokku tõmmata. Pole vist motivatsiooni.

vastaja
9 aastat tagasi

Rutsi Sauna Cup hoiab seeniorite korvpalli Haapsalus elus ja sellest täitsa piisab. Veteranidel on praegu tohutul hulgal turniire ,igale poole lihtsalt enam ei jõuagi.

Küsija
9 aastat tagasi

Kas ikka peab seesugust võistlust, mis hästi toimib kohe lõpetama? Kui Sukles on jõudnud kuuekümne kanti ja ei jõua enam mängida, siis ega temaga ei lähe ka Eesti arstid ajalukku, Est Transis on ka neid alla viiekümneseid ja ega see Tallinna Linnavalitsus ka nüüd ainult vanakestest koosne. Või on korraldaja pool liialt vanaks jäänud? Seesugune üritus võiks ikka toimuda, veidigi elavdavad seesugused üritused Haapsalu hallust talve. Ja rohkem reklaami. Kultuur teeb oma üritustele kogu aeg reklaami, spordirahvas on nagu peidetud kamp. Ajalehest veel saab mõne võistluse kohta eelreklaami lugeda aga linnas on seesuguseid teateid väga vähe ja kui on siis… Loe rohkem »

jah
9 aastat tagasi

Nõus fedjaga.

fedja
9 aastat tagasi

Tore on, aga mitmendaks kohalikud jäid ja kes selles satsis mängisid ? Võiks ju kirjutada läänemaa lehes ka läänlaste tulemustest jne,