Vaiko Vooremaa jäi jääpurjetamise EM-il üheksandaks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Vaiko Vooremaa ott kallasVaiko Vooremaa. Foto: Ott Kallas

Võrtsjärvel peetud jääpurjetamise DN klassi Euroopa meistrivõistlused lõpetas Haapsalu jääpurjetaja Vaiko Voormaa 9. tulemusega.

126 võistleja tugevas konkurentsis oli parim eestlane 6. tulnud Jaan Akermann, teatas Eesti Jahtklubide Liit. Euroopa meistriks tuli suure eduga poolakas Karol Jablonski kaasmaalase Michal Burczynski ja lätlase Madars Alvikise ees.

Jääpurjetamise Euroopa meistrivõistlustel osales kokku kolm läänlast. Finaalis hõbegrupis seilanutest lõpetas Haapsalu Jahtklubi esindanud Valdo Pärtel 84. kohaga ning pronkslaevastikus võistelnutest oli Toivo Aardema 94. kohal.

Euroopa meistrivõistluste võitlussõite sai Võrtsjärvel pidada viie plaanitud päeva asemel vaid kahel — kahel päeval oli takistuseks tuulevaikus ja viimasel päeval muutis kalda lähedale tekkinud pragu jäämineku ebaturvaliseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments