Karistus tabas varast alles kaks aastat hiljem

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Tänavu 4. veebruaril sai karistuse kätte kodanik, kes varastas kaks aastat tagasi Lihulas võõrast majast 64 euro eest portselannõusid.

Kodanik T. E tõmbas  2013. aasta märtsis Lihulas lahti võõra köögi akna ja ronis elamusse. Sealt varastas ta 10 eurot väärt portselanist praevaagna, väikese portselanist kastmekausi väärtusega 7 eurot, kaks portselantaldrikut koguväärtusega 10 eurot, ning kaks laualampi, ühe väärtis 12  ja teisel 25 eurot.

Tagatipuks näppas ta veel paki Priimat, aga see sigaretipakk oli rahalise väärtuseta. Kannatanu sai kokku 64 eurot varalist kahju.

Prokuröri 4.veebruari otsuse kohaselt tuleb T.E-l nüüd teha 1. juuniks 60 tundi üldkasulikku tööd ja hüvitada 1. juuliks kannatanule kuriteoga tekitatud 64 euro suurune kahju.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
autorollo
9 aastat tagasi

väiksed ikka võllas ja suured tõllas

Andres a
9 aastat tagasi

minu kinnistult ja naaberkinnistult varastati 20!2 súgisel ja uskuge vói mittee EELUURIMine alles käib.Nii et see tänane Lääne Elu lugu pole veel kaugeltki rekord!Ja see on nimelt Haapsalu äbarik politsei,kes jahib Valgustatud tänavatel helkurita
jalakäijaid.Vöru politsei tegeleb varasteg
a 3 korda kiiremini.Vot selline on meie Hale Haapsalu miilits.

Aga pange
9 aastat tagasi

…ennast mõne kohtuniku või prokuröri asemele- lahendate asjad kiiresti ära ja tulebki tööpuudus ja koondamine….

viira
9 aastat tagasi

Parem hilja kui mitte kunagi! Aga 2aastat,müstika!