Haapsalul napib raha bussipaviljonidele

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Veekeskuse ees peatuvad linnaliinibussid ja Lihula poole sõitvad maaliinibussid. Tavaliselt on peatuses alati palju ootajaid,  sh õpilasi ja vanu inimesi. Kui on halb ilm ja aeg pikk oodata, minnakse tihtipeale veekeskusse varju. 

Sõitjate hulka arvestades võiks ka Veekeskuse peatuses olla väike ootepaviljon, nii nagu on näiteks Niine tänava peatuses. „Uurige, mida linnavalitsus sellest arvab,” soovisid Lääne Elu poole selle ettepanekuga pöördunud sõitjad.

Haapsalu aselinnapea Peeter Vikman ütles, et ettepanek on mõistlik, aga sel aastal paviljoni  tarvis linnaeelarves raha ei ole. Linnas olevad bussiootepaviljonid paigaldas omal ajal üks reklaamfirma, et neid ka reklaamikandjana kasutada.  Uute paviljonide paigaldamisest ei ole reklaamifirma enam huvitatud.  

Vikmani sõnul on varem soovitud, et linnavalitsus paneks ootepaviljoni neuroloogiahaigla juurde, kus on tihtipeale väga tuuline ja kõle. Linnavalitsus võttis hinnapakkumusi ja selgus, et ühe lihtsa paviljoni hind jääb 10 000-14 000 euro kanti.

„Isegi seda ei saa lubada, et neuroloogiahaigla  juurde saame panna veel tänavu paviljoni,” ütles Vikman. 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
27 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
autorollo
9 aastat tagasi

tehakse 3 pakkumist, 1000 eur, 5000 eur ja 14000 eur, otsustatakse, et võidab 14000 euri pakkuja, siis teeb 14000 pakkuja ettepaneku 1000 euri pakkujale see paviljon 500 euriga valmis ehitada, ülejäänud 13500 eur pannakse taskusse

Google
9 aastat tagasi

Mis kuradi juttu see aselinnapea küll ajab? Ilmselt soovib ta räigelt raha vahelt teha, sest teistmoodi sellest aru saada ei ole võimalik. Tegin omal käel hinna päringud ja sain hinnad 3-4 korda väiksemad. Sõbrad, vaadake, mis toimub seal linnavalitsuses.

viira
9 aastat tagasi

Tegelt selle kutsekooliga on mingi kamm! Kunagi nad haldasid ju kuursaali ja mina mõtlesin et nüüd puhkeb see koht õitsele. Kogu staff omast käest nii teenindajad ku i remondi mehed,nii praktika kui eksamid ja kutsevõistlused. Kahjuks ei vedanud välja. Ilmselt on lihtsam spordisaalis müürijuppe laduda ja prussijuppe kokku klopsida kui midagi kasulikku teha.

google
9 aastat tagasi

http://www.headprojektid.ee paviljon 1400 euri.

hmm
9 aastat tagasi

Hinnad on kõvasti tõusnud. Mäo mehed 5 aastat tagasi said veel 13 000 KROONIGA hakkama…

http://www.jarva.ee/index.php?article_id=7796&page=654&action=article&

hmm
9 aastat tagasi
Reply to  hmm

Ja Rakvere sai 3 aastat tagasi kaks paviljoni koos paigaldusega 4600 euro eest 🙂 Kui nii Haapsalus asju aetakse, siis pole ime, et asjad ei liigu.

http://pluss.virumaateataja.ee/851690/bussipeatus-kolib-tsentrumi-korvale-tagasi

Oi- oi- oi !
9 aastat tagasi

Jukule! AITA KAASA ! – paneks selle jutu küll kihama !
See jutt on ju lasteaia tasemel!
Kas tõesti Haapsalu ettevõtjad ei võta tuld?

nimi
9 aastat tagasi

Nimeks paneme Kallis Paviljon 1, Kallis Paviljon 2 jne

Juku
9 aastat tagasi
Reply to  nimi

Vaat nii need rahaasjad linnas käivadki kui võhikud on asja juures. 14 tuhat bussipaviljoni eest, tule jumal appi ja aselinnapea julgeb veel selliseid sõnu laiemale üldsusele kuulutada.

Lavrenti Beeria
9 aastat tagasi
Reply to  Juku

Ootame parem ära selle kui sm.Vikman selle putka 14.000 rublaga ostab, siis saab seltsimehe kolhoosi raha laristamise eest maha lasta ja pärast Siberisse saata!

Oi-+oi-+oi+!
9 aastat tagasi

Palun ära ülbitse, siin arutletakse!

!
9 aastat tagasi
Reply to  Juku

need sõnad on suure tõenäosusega ühe kiilaspea poolt suhu pandud! Linnas otsustab ainult üks inimene.

Oi -oi- oi !
9 aastat tagasi

10000- 14000 ? Noo- kes sellised pakkumised tegid ?
Hei väikefirmad, teie arvamus ? Tehke oma pakkumised siin avalikult.
Kui üks reklaamifirma paigutas ainult paviljoni reklaami jaoks…siis… mis maksab ootepaviljon !?

Eesti+Vabaks
9 aastat tagasi

Mingi “keemia” selle paviljoni hinnaga või siis kullast tehtud see 14.000 paviljon, samas KV.EEs on max.14.000 eest saadaval 62 korterit Läänemaal. No ei saa ma aru, kuidas saab bussipaviljon maksta rohkem, kui 3toaline korter Taeblas??? Või 51 kohaline liinibuss aastast 1996 (http://www.rasketehnika.ee/kasutatud/auto.php?id=1248616&cache_missing=1)

Lisaks
9 aastat tagasi
Reply to  Eesti+Vabaks

Sellise UUE 39,5m2 Palksauna koos magamislavatsiga saab kõigest 9350euriga. http://retrohome.ee/yldine-hinnakir/saun-magamislavatsiga-8m2/
Paneks parem sellised bussipeatustesse

Tont.
9 aastat tagasi

Väga õige,18.20. Ja olles suku tuttav, ei imestaks,kui järgmine sõpruslinn,kuhu pappi kulutada,on Austraalia Sidney….