Selgusid Läänemaa parimad noored hüppajad

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu Kergejõustikuklubi korraldatud kaheetapilisel hüppevõistlusel selgitati parimad hüppajad nii teivashüppes kui kõrgushüppes.

3.-4. klassi arvestuses oli kõrgushüppes tublim Maily Märss tulemusega 1.25. Järgnesid Emma Kathrina Hein (1.20) ja Kleer Jaani (1.15). Poiste parimana ületas Sten Veski 1.25. Talle järgnesid Rasmus Ruuge tulemusega 1.15 ning Marc-Marcel Schwindt ja Tanel Toomemäe tulemusega 1.10.

5.-6. klassi kõrgushüppes võitis Eliis-Maria Koit tulemusega 1.55. Talle järgnesid Hanna-Liisa Salf ja Annabel Moor tulemusega 1.40.

Poistest hüppas Eric Mathias Hein 1.30, Erko Puskar ja Robin Särg järgnesid tulemusega 1.25.

7.-8. klassi kõrgushüppes võitis Anna-Maria Vjazemski tulemusega 1.55. Järgnesid Kati Olesk (1.40) ja Reneli Saumets (1.25).

Kõige nooremate teivashüppes võitis Maily Märss tulemusega 1.95. Eva-Lotta Saar oli tulemusega 1.80 teine ja Kleer Jaani tulemusega 1.65 kolmas.

5.-6. klassi tüdrukute teivashüppe parim oli Eliis-Maria Koit tulemusega 2.45, järgnesid Annabel Moor ja Hanna-Liisa Salf kes ületasid kõrguse 2.25.

Noorematest poistest võitis Sten Veski tulemusega 1.65.

Eric Mathias Hein võitis tulemusega 2.15 ja Kevin Sakson tulemusega 2.95 oma vanuseklassi.

Veteranide teivashüppe parim oli Verner Friberg, kes ületas kõrguse 2.95.

Fotod: Kaja Ladva

image
Parimad kõrgushüppajad Anna-Maria Vjazemski (paremal) ja Eliis-Maria Koit.
image

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kisa kõri
9 aastat tagasi

Mine hüppamisõpetajaks, eliitvanem !

Mari Kisa
9 aastat tagasi

Nii tore, et kuskil keegi veel kõrgusi ületab! Mul on kaks last, üks on jõudnud eliitkooli 8. klassi ja teine endise kehalise kasvatuse õpetaja poolt juhitavasse värskelt renoveeritud spordisaali ja staadioniga linnakooli 2.klassi. kumbki pole koolis kordagi kõrgust hüpanud… Miks? Vastake kehalise kasvatuse õpetajad!
Mina tean, te ei ole seda te olete tunniandjad. Kõrgushüppe vahendeid on liialt ebamugav üles sättida ja pärast jälle ära koristada. Teine aspekt veel. Saalid on ju tasuliste treeningute päralt, kohe peale tundide lõppu ootab kooli spordisaali ukse taga kuni kolm nntreenerit, läbijooksikut, kel kilekotiga kaasas heal juhil mõned hüpitsad ja pall.