Omniva salatseb Linnamäe postkontoriga

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Omniva jätab lahtiseks, kas Läänemaal võib veel mõnda postkontorit oodata sulgemine.

Mullu detsembris oli postkontoritest küll juttu Lääne-Nigula vallavolikogu sotsiaalkomisjoni istungil. Riigikogu liikme Neeme Suure sõnul oli juttu postkontorite tulevikust, kuidas teenuseid edaspidi pakkuda.

Lääne-Nigula vallavolikogu sotsiaalkomisjoni juht Andres Liiv ütles, et Omniva esindaja rääkis postitehingute hulgast kontoreis. „Postitehingute hulk oli kõige väiksem hoopis Linnamäe postkontoris,” ütles Liiv.

Liivi sõnul oli koosolekul juttu ka Omniva üldisest poliitikast otsida universaalse postiteenuse pakkumiseks partnereid. Viimane tähendab postkontori sulgemist ja asendamist postipunktiga kaupluses või muus müügikohas.
Risti postkontor kaob, selle asemel tuleb bensiinijaama müügipunkti postipunkt. Mis saab Linnamäe postkontorist, pole teada.

Lääne Elu küsimusele, kas sulgemine võib oodata ka Linnamäe postkontorit või näiteks Nõva postkontorit, vastas Omniva kommunikatsioonijuht Kadri Tonka: „Läbirääkimised uute postipunktide avamiseks kohalike omavalitsuste ja ettevõtjatega käivad üle Eesti. Konkreetseid asukohti ei saa nimetada enne, kui oleme kokkulepped sõlminud.”
Tonka lisas, et nii postipunkti avamisest kui ka postkontori sulgemisest teavitatakse kohalikku omavalitsust, elanikke ja töötajat üks kuu ette.

Hiljaaegu tabas Lääne-Nigula vallavanemat Mikk Lõhmust ootamatult teade, et Omniva suleb Risti postkontori ja avab 24. märtsist alevikust väljaspool Tallinna maantee ääres bensiinijaamas postipunkti. Omniva ei olnud oma otsusest postkontor sulgeda vallavanemat teavitanud, Lõhmus sai sellest teada ajakirjandusest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments