Laupäeval ootab “Pilvede all” haapsallasi filmivõtetele

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Pilvede all"Pilvede all": miks Piret tihti Haapsalus käib? Foto: Kanal 2

Laupäeval ootab sarja „Pilvede all“ meeskond haapsallasi filmivõtetele.

„Oleme juba sel laupäeval, 28. veebruaril, Haapsalus filmimas ning kutsume Sind võttele! Linnakodanikud saavad kehastuda… linnakodanikeks. Lisaks on pansionaadis pakkuda hooldaja roll,“ teatati sarja Facebooki-lehel.

Sarja „Pilvede all“ esimene osa oli Kanal 2 eetris 8. septembril 2010, sama aasta oktoobris oli sarja sarjal rekordarv vaatajaid – 230 000.

Haapsalu linnavalitsus otsustas sarjategijaid 2013. aastal Haapsalu tuntuse suurendamise eest tänada ning andis “Pilvede all” meeskonnale Alveri preemia.

“See, mida “Pilvede all” on kahe aastaga Haapsalu linna jaoks teinud, on märkimisväärne,” ütles linnapea Urmas Sukles toona. Ta lisas, et näiteks Fra Mares puhkavad inimesed paluvad näidata ruume, kus telesarja filmitud on.

Produtsent Toomas Kirssi võlus Haapsalu juures eelkõige linna mitmekülgsus, lihtsus, ajalugu ja ilu. Samuti selle pealinnalähedus. “Tegime siin ükskord “Kelgukoeri”, kohalik rahvas oli nii koostööaldis ja kui hakkasime uuele sarjale sobivat võttekohta otsima, oli Haapsalu meie esimene valik,” räägikis Kirss.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tundmatu
9 aastat tagasi

16.50-18.00 Africa ees.

Memm taadile
9 aastat tagasi

Taat, ava FB link, mis selles artiklis tumesinise kirjaga. Seal on info, kuidas sa seda teada saad, kuhu ja mis kell. Nii et kohtumiseni – õigel ajal õiges kohas.

aga
9 aastat tagasi
Reply to  Memm taadile

kui pole fb d

taat
9 aastat tagasi

Aga kuhu ja mis kellaks tuleb tulla….