Madli Rahuvarm ja Kristo Simulask võitsid Eesti noorte karikavõistluselt esikoha

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eesti talvistel noorte karikavõistlustel oli võistlemas Haapsalu kergejõustikuklubi noored nii poiste kui tüdrukute võistkonnaga. Võistlustel said osaleda kuni 16 aastased sportlased.

Tüdrukute võidukarika sai suurepärase uue rekordiga Madli Rahuvarm, kes tõukas 3 kg kuuli 14.13. See oli Rahuvarmil esimene kord alistada 14 meetri piir. Sel aastal on tal eesmärgiks tõugata 15 meetrit, et täita noorte MM-normatiiv.

Uutele kõrgustele on jõudnud ka Kristo Simulask, kes püstitas taas isikliku rekordi ning võitis noortekarika kõrgushüppes tulemusega 2.01. Simulaski eesmärgiks on samuti täita suvine MM norm, mis on 2.06.

Silmapaistvalt esines alles 14aastane Anna-Maria Vjazemski, kes ületas kõrgushüppes 1.62 ja oli selle tulemusega kolmas. 60 m tõkkejooksus sai ta samuti uue rekordi, olles ajaga 9.25 kaheksas.

Väga tubli oli Erki Mitman, kes võisteldes endast aasta vanemate sportlastega sai kuulitõukes tulemusega 13.80 kolmanda koha.

Andres Proosväli jooksis uue isikliku rekordi 60 m jooksus 7,46 ja oli viies.

Väga hea võistluse tegi klubi noorem järelkasv, kes on alles 13aastased. Eliis-Maria Koit sai teivashüppes 7. koha tulemusega 2.30 ja Hanna-Liisa Salf 1500 m jooksus ajaga 5.36,41 kaheksanda koha.

Kaja Ladva

madli kuul
Madli Rahuvarm võitis kuulitõukes tulemusega 14.13. Foto: Kaja Ladva
kristo kõrgus

Kristo Simulask püstitas isikliku rekordi ning võitis noortekarika kõrgushüppes tulemusega 2.01. Foto: Kaja Ladva

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments