Lõuna-Läänemaa JK tüdrukud said saaliturniiril teise koha

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

saalijalgpall

Lõuna-Läänemaa JK tüdrukud tulid Suure-Jaani CUPil teiseks. Foto: erakogu.

Esinduslikul saalijalgpalliturniiril Suure-Jaani CUP mängis hästi Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi 2000. aastal sündinud tütarlaste võistkond.

Eelmisel aastal Eesti noorte meistrivõistlustel viienda koha ja Eesti Koolispordi Liidu meistrivõistlused võitnud naiskond saavutas seekord hinnatava 2. koha.

Suure-Jaani CUP toimus juba üheksandat korda. Paljudes kaasalöönud võistkondades mängisid mitmed Eesti noortekoondise jalgpallurid ja kõige tituleeritum võistkond oli eelmise aasta Eesti noorte meister, Suure-Jaani United.

Meie noored jalgpallurid tegid väga hea etteaste. Mängiti nii hingestatult kui ka tehniliselt hea turniir.Ladus söödumäng tõi edu igas kohtumises.

Turniiri kõige emotsionaalsem võit saavutati valitsevate Eesti meistrite üle, kes alistati Anna Luuki ja Brita Pikla väravatest 2:1.

Veel võideti FC Elva II 3:0, Tallinna FC Ajaxit 5:0. Viigid mängiti Põltsamaa JK Motiiviiga 0:0 ja FC Elvaga 1:1. Just üks viik oli ülearune, mis jättis meie tüdrukud ilma turniirivõidust. Pingelise turniiri võitsid lõpuks ikkagi Suure-Jaani Unitedi jalgpallurid.

Lõuna-Läänemaa JK mängis koosseisus: Emma Treiberg, Anna Luuk, Regle Kurnim, Hedi Tammsalu, Brita Pikla, Marian-Merit Ring, Maria Reks, Karita Üksvärav, Inga-Garmen Küttmann, Gertu Küttmann, Jana Kardin.

Turniiri parimate väravalööjate sekka mahtusid ka neli väravat löönud Brita Pikla ja Marian-Merit Ring. Emma Treiberg aga valiti turniiri parimaks väravavahiks.

Lõuna-Läänemaa JK tüdrukute võistkond koosneb 90% Lihula Gümnaasiumi õpilastest.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments