Läänlased võtsid jäärajasõidus neli esikohta

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Läänemaa jääraja 2015. aasta hooaja 3. etapp sõideti seekord Noarootsis Österbys ja raja pikkuseks oli 3,9 km.

Eelregistreeritud oli 71 ja enamvähem selline arv sõitjaid  tuli ka kokku. Oli võistlejaid, kes ei saanud tulla ja võistlejaid, kes registreerisid
kohapeal.

Läänemaale jäi 8 võistlusklassist 4 esikohta. Ilm oli tuuline, aga  sõitjaid see ei heidutanud. 4WD klassis oli võidukas kaks esimest etappi
võitnud Rainar Leibak ja teine oli Ain Laiverik.

Esiveos oli kolmandat etappi järjest võitmatu Ridala mees Keven Serbin. Tagaveos oli kiirem läänlane 4. koha saanud Jüri Hinsberg. Naistest oli seekord kiirem Har julanna Kersti Meindorf läänlase Britta Põldääre ees. Merilin Korpe oli neljas.

SU klassis oli ka sellel korral võitmatu Sander Ilves. J-18 klassis oli seekord kiirem läänlane kolmandaks tulnud Andres Kruusma. V-60 klassis oli järjestus Valter Puda, Hillar Kruusma ja Toomas Lemberg. 2WD-Sport klassis oli kiirem läänlane neljanda koha saanud Reigo Kleemann.

Täname kõiki asjaosalisi kes aitasid võistluse sujuvale korraldusele. Kui ilm vähegi peab, siis toimub IV etapp juba järgmisel pühapäeval, 15. veebruaril samas kohas ehk Österby sadamas.

IV etapi registreerimine on avatud siin.

Kalle Kruusma

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
viira
9 aastat tagasi

Tubli Kalle et viitsid seda asja ajada!

Britta
9 aastat tagasi

Kül see kadedus on alles suur

karumõmm
9 aastat tagasi

Britta kujutaski juba ette,et on maailma meister tubli Kersti et näitasid sellele blondule koha kätte.