Anett Vilipuu esindas Eesti naiste rahvuskoondist.

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Läänemaa parim naisjalgpallur Anett Vilipuu mängis taas Eesti naiste jalgpallikoondises.

Reedel, 6. veebruaril Tallinnas, Eesti Jalgpalli Liidu hallis peetud kohtumises Läti rahvuskoondise vastu sai meie 18-aastane jalgpallineiu mängida 25 minutit. 

Eesti naiskond võitis mängu 2:0. Anett Vilipuule oli see kolmandaks mänguks Eesti rahvusnaiskonna eest. Ta on löönud ka nendes mängudes ühe värava.

Vilipuu jäi oma mänguga keskpoolkaitses rahule. "Olen väga rahul ja väga õnnelik. Mäng õnnestus hästi. Olin veel nädal tagasi haige ja ei teadnud, kas koondise treenerid annavad mulle võimaluse. Usun, et õigustasin seda," ütles Vilipuu.

Lähitulevikus on Anett Vilipuul ees palju tegemisi, nii U19 koondises, kui ehk ka rahvusnaiskonna värvides. "Tuleval nädalal peame Belfastis kaks mängu Põhja-Iirimaa U19 koondisega. Siis on kaks kohtumist Tallinnas Leedu rahvusnaiskonnaga. Loodan, et pääsen väljavalitute hulka," lausus ta.

Peale seda, alates 3.märtsist ootab aga Eesti U19 naiskonda ees kõrgetasemeline turniir Sotsis. Iga-aastasel noortekoondiste turniiril teeb kaasa terve hulk tippnaiskondi nagu näiteks Venemaa, USA, jt.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments