Kullamaa teenetemärgi saavad Hannes Smitt ja Katrin Viks

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Kullamaa teenetemärgi saavad Hannes Smitt ja Katrin Viks.

Kullamaa volikogu otsustas reedel peetud istungil, et Kullamaa valla aukodanikus saab ja sellega kaasneva Kullamaa Suure Teeneteristi pälvib põllumajandusettevõtja ja kauaaegne Kullamaa volikogu liige Hannes Smitt. Kullamaa Teeneteristi sai Kullamaa abivallavanem Katrin Viks.

Kullamaa volikogu esimehe Einar Pärnpuu sõnul on Smitt vallaelu arengule abiks olnud nii volikogus tehtud töö kui kohaliku ettevõtlusega. Smitt on silmapaistev põllumees.

Tema piimafarmi 18 lehma andsid mullu keskmiselt ligi 9300 kilo piima aastas. Sellega on farm Läänemaal 3. ja Eestis 85. kohal. Lisaks sellele tegutseb Smitt ka kohalikus kirikunõukogus.

"Katrin Viks on pikaajaline, väga kogenud ja töökas ametnik," ütles Pärnpuu. Mullu novembris täitus Viksil Kullamaa vallavalitsuses 20. ametiaasta. Lisaks sellele on Viks, kes on ka kolme lapse ema, paistnud silma kodukaunistuskonkursidel ja tegelenud vabatahtlikult Kullamaal kultuuri edendamisega. 

Teenetemärgid antakse üle 24. veebruaril Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud pidulikul üritusel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Igatahes
9 aastat tagasi

Pärnpuule võib sellised lapsused andeks anda,kuid nii Viks,kui Smitt on igati tublid valla inimesed,kes jagavad oma energijat ka valla hüvanguks,igatahes üksmeelne ja õige otsus volikogult

kullamaalane
9 aastat tagasi

Pärnpuu ei tea ilmselt genealoogiast midagi. 25. põlve kullamaalane, paneb mõtlema.