Politsei: Haapsalus löödi meest, Vedral ja Pällil käidi vargil

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

PolitseilogoKehaline väärkohtlemine

1. veebruaril kella 3 paiku löödi Haapsalus Tallinna maanteel asuvas lõbustusasutuses 43-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

Omavoliline sissetung

30. jaanuaril kella 19.30 paiku käidi Lääne-Nigula vallas Vedra külas sees talumajas ja viidi kaasa alkohoolseid jooke. Kahju on 100 eurot.

Vargus

Ajavahemikul 25.–30. jaanuar murti Lääne-Nigula vallas Pälli külas sisse talumajja, sauna ja kõrvalhoonesse ning varastati kaks telerit ja digiboks. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on esialgse hinnangu kohaselt 2000 eurot.

Otsingu- ja päästetööd

1. veebruaril kell 15.07 teatati häirekeskusele, et Ridala vallas Saunja lahel on mootorsaanid vajunud läbi jää ja kaks meest vajavad abi. Reageerisid Lääne päästekeskuse Haapsalu ja Risti komando, Haapsalu politseijaoskonna merepäästeüksus ja PPA lennusalga kopter. Päästjad asusid kannatanuid transportima hansalaudadel, kuid neile kiirema abi osutamiseks toimetati nad kaldale kopteriga. Kell 16.54 anti päästetud mehed, 19- ja 37-aastane, üle kiirabile.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments