Lääne ringkonnaprokuratuuri juhtivprokuröriks saab Kristine Tamm

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Põhja ja Lääne ringkonnaprokuratuur saavad uued juhid. Riigi peaprokuröri ettepanekul nimetas justiitsminister alates 1. märtsist Põhja ringkonnaprokuratuuri juhtivprokuröriks riigiprokurör Taavi Perni ja Lääne ringkonnaprokuratuuri juhtivprokuröriks Kristine Tamme.

Kristine Tamm asus Prokuratuuri tööle 1995. aastal, täites Lääne Ringkonnaprokuratuuris erinevaid ametiülesandeid. 2010. aastal nimetati Kristine Tamm vanemprokuröriks. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna 1997. aastal.

Kristine Tamm tunneb Riigi peaprokurör Lavly Perlingu sõnul põhjalikult Lääne ringkonnaprokuratuuri tööpiirkonda, sealseid probleeme ja omab selget arenguvisiooni, kuidas kuritegevuse vastast võitlust seal piirkonnas tulemuslikult juhtida.

Lääne Ringkonnaprokuratuuri juhtinud Jüri Pikma siirdub pensionile.

Jüri Pikma juhtis Lääne Ringkonnaprokuratuuri alates 2004. aastast. Ta lõpetas 1978. aastal Tartu Riikliku Ülikooli õigusteaduskonna. 1977–1993 töötas prokuratuuris, 1993–1999 politseis ja alates 1999. aastast taas prokuratuuris. Teda on tunnustatud 2012. aastal Lääne Prefektuuri teeneteristiga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments