Viimsis sai taksode kokkupõrkes kolm inimest viga

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Harjumaal Viimsis juhtus täna varahommikul kahe takso osalusel liiklusõnnetus, milles sai vigastada kolm inimest, neist üks raskelt, teatab BNS.

Kell 6.17 tulnud teate kohaselt kaldus üks takso vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu sõitnud teise taksoga.

Kiirabi viis õnnetuspaigast haiglasse vastassuunda kaldunud takso juhi ja reisija ning vastu sõitnud taksos olnud reisija.

Politsei andmeil sai kõige raskemini viga vastassuunavööndisse kaldunud sõiduki tagaistmel olnud ja läbi klaasi lennanud naine. Teiste vigastused olid kergemad.

Ilmaprognoosi kohaselt sajab täna nii lund, lörtsi kui ka vihma, nähtavus on sajus piiratud ja teedel püsib libeduse oht, hoiatab maanteeamet.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jah
9 aastat tagasi

Absurd,kui tahate midagi Viimsist kirjutada,siis kirjutage näiteks kuidas lapsevanemad ühistoitlustamise vastu võitlevad,millel on ka seotust läänemaaga rohkem.
http://petitsioon.ee/oleme-viimsi-lasteaedade-kookide-sulgemise-vastu

Tont.
9 aastat tagasi

Kindlasti huvitab see uudis paljusid. Sest kui naine lendas làbi esiklaasi vàlja,siis oli ju tegemist linnuga….

?
9 aastat tagasi

Krt, põle uudiseid ve, Viimsi pole ju isegi sellest suurest idiootlikust Lääne prefektuurist mingi osa. Järgmisena LE-s vist uudis auto teelt väljasõidu kohta Petseris.

tõesti...
9 aastat tagasi

Viimsi, pole isegi Lääne prefektuuri töömaa

Pikker
9 aastat tagasi

Kuidas see Läänemaaga seotud on?