Ratsutamise talvekarika etapi Ridala tallis võitis Maris Suuster

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Maris Suuster foto arvo tarmulaMaris Suuster. Foto: Arvo Tarmula

Eile peeti Ridala tallis Lääne regiooni takistussõidu talvekarika teine etapp, kus mõlemad parkuurid võitis Maris Suuster hobusega Stockbroens Camaro-Star, vahendab veebileht Hobumaailm.

Lääne regiooni talvekarika takistussõidus edetabeleid peetakse kahes arvestuses, millest kõrgem 90cm ning madalam 70cm. Teise etapi edukaimaks sportlaseks osutus Maris Suuster (Tondi), kes hobusega Stockbroens Camaro-Star võitis mõlemal kõrgusel. 90cm parkuuris, kus paremad selgusid vahetutel ümberhüpetel, järgnesid Suusterile teisena Teele Talts (Hiiumaa) hobusega Gremi ja kolmandana Margit Lindre (Märjamaa)ja Shamrock Lady. Märjamaa klubisse läksid ka neljas ja viies auhinnaline koht, mille saavutasid vastavalt Kerli Heilu ja Pattaya ning Brigitta Vanker ja Lando III.

Madalamal kõrgusel, puhtusele ja kiirusele peetud 70cm kõrguses sõidus, saavutas sarnaselt kõrgemaga teise koha Teele Talts Gremiga, kolmandal kohal lõpetas sarja arvestuses võidupunktid noppinud Birgit Laupä (Tondi), kelle võistluspartneriks oli hobune Royal Harri.

Peale kahte etappi juhib Lääne regiooni sarja madalamas arvestuses mõlemalt etapilt võidupunktid kogunud ja seega 40 punktiga jätkav Birgit Laupä. Talle järgneb 36 punktiga Marion Demus (Hiiumaa) ja 29 punktiga Sandra Vatter (Läänemaa). Kõrgemas arvestuses moodustavad esikolmiku Teele Talts (38 punkti), Maris Suuster (34 punkti) ja Leenu Sarapuu (31 punkti).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments