Haapsalu tüdruk Jennifer Marisse Cohen võitis noorte lauljate konkursil esikoha

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu tüdruk Jennifer Marisse Cohen, kes on harjutanud 10 aastat laulmist laulustuudios DO-RE-MI ja viimased kaks aastat huvikoolis Meero Muusik, võitis Eesti noorte lauljate konkurssil Solistica 2015 7.-9.klassi lauljate hulgas I koha. Coheni juhendaja oli Mirjam Dede.

Solistica lauluvõistlust võib pidada aasta mainekaimaks kooliõpilaste solistide konkurssiks Eestis.

Võistlust peetakse iga aasta viimasel jaanuari nädalalõpul Saaremaal. Kuna soovijaid on nii palju, siis toimub enne põhivõistlust eelvoor, kus zürii valis 156 laulja hulgast igasse vanusesse 18 noort. Lisaks kolme vanuserühma võitjatele selgitab žürii ka Grand prix, kus kolme vanusegrupi võitjad laulavad uuesti ja parim saab uhke Grand prix nimetuse. Sellel aastal osutus selleks vanema vanusegrupi laulja Stefan Airapetjan Viljandist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sacha Baron Cohen aka Borat
9 aastat tagasi

Borati tütar või?

Neeger
9 aastat tagasi

Äkki hoopis Leonard Coheni?

jah
9 aastat tagasi

vot mis tähendab,et lapsevanematel on aega,soovi ja rahalisi võimalusi,et last igati tema arengus toetada.Siirguvad nii tublid noored ! Ma olen tihti mõelnud,kas on ikka inimene ise oma õnne sepp ? Nii palju ikka sõltub sellest,millisesse perekonda oled sündinud.Millisest nö.stardipositsioonist oma elu pead alustama…Ja noortele naistele tahaks kindlasti panna südamele,valige endale elukaaslasteke mitte ägedaid kutte vaid ikka meest,kes oleks teie tulevasele lapsele igas mõttes väärikas isa.

Jah
9 aastat tagasi

Õpib Tallinna Kadrioru Saksa Gümnaasiumis.

sealjuures
9 aastat tagasi

raadios öeldi, et Harjumaalt…