Haapsalu fooriga ristmiku pultidele kleebiti osutusnooled

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eile kleebiti Haapsalu valgusfooriga ristmikul pultidele ka erkkollased nooled, et ristmikuületajal oleks aru saada, millst nuppu ta rohelise tule tellimiseks vajutama peab.

"Täna avatud Haapsalu fooriga ristmik on küll autodele mugav, kuid tekitab jalakäijates segadust," kirjutas Lääne Elu 15. jaanuaril.

Nimelt tuleb iga kord teed ületades vajutada nuppu, muidu jalakäijatele tuli roheliseks ei muutugi. Teed ületama hakates tasub meeles pidada, et alguses tuleb nuppu küll vasakult poolt vajutada, kuid saarekesele jõudes tuleb seda teha parempoolsest nupust.

"Nüüd peaks olema selge kumma puldi nuppu vajutada kui üle tee soovitakse minna," teatatakse Haapsalu linna Facebooki lehel.

Fotod: Haapsalu linnavalitsus

Ristmikunooled (1) Ristmikunooled (2)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
sealjuures
9 aastat tagasi

võiks enne teelehüppamist veenduda, ega autole järsku roheline tuli ei põle.Üks memm vajutas foori ja hüppas kohe selle järel sõiduteele, kus autole oli just roheline põlema hakanud.Sain veel pidama!

Hea ristmik!
9 aastat tagasi

Oi, kuidas me kirusime ja kritiseerisime !
Väga loogiline lahendus, mulle meeldib!