Kuusk ja Lehis jõudsid 64 parema hulka

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

paju ja lehis arvo tarmula

 

Foto Arvo Tarmula

Barcelonas peetaval naiste epeevehklemise MK-etapil jõudsid 64 parema hulka kol Eesti naisvehkeljat – Katrina Lehis, Kristina Kuusk ja Erika Kirpu, teatasid ERRi spordiuudised.

Katrina Lehis alistas alagrupis kõik vastased ja tagas sellega otse pääsu 64 parema hulka. Lehise vastaseks 64 parema hulgas on sakslanna Ricarda Multerer. 

Kristina Kuusk sai alagrupis neli võitu ja kaks kaotust ning alistas seejärel poolatari Magdalena Pawlowska 15:10 ja hispaanlanna Sofia Cisnerose 15:13. Kuusk kohtub laupäeval põhiturniiri avaringis venelanna Jelena Šašarinaga.

Irina Embrich, Nelli Paju ja Julia Beljajeva piirdusid kvalifikatsiooniturniiriga. Alagrupis neli võitu ja kaks kaotust teeninud Paju alistas play-off’i avaringis hiinlanna Chengzi Xu 15:7, kuid kaotas siis Suurbritannia esindajale Corinna Lawrence`ile 14:15. 

Paju sai kokkuvõttes 74., Beljajeva 97. ja Embrich 139. koha. Kokku osales 233 naisvehklejat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments