Merle Mäesalu: Peamine küsimus on see, milline partei kavatseb lahendada Eesti ees seisvaid probleeme

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Merle Mäesalu Foto: Arvo Tarmula / arhiivMerle Mäesalu: "Üle kuu aja on valijal aega mõelda, milline partei kavatseb lahendada Eesti ees seisvaid probleeme ja milline soovib lihtsalt võimul olla." Foto: Arvo Tarmula

Postimehe tellitud TNS Emori uuringust selgub, et kui homme toimuks riigikogu valimised, siis toetaks Reformierakonda 25 protsenti, Keskerakonda 22 protsenti, SDE-d 18 protsenti ja IRL-i 15 protsenti valijatest. Riigikokku mittekuuluvatest erakondadest toetaks Vabaerakonda kaheksa protsenti ja EKRE-t viis protsenti küsitletutest. Reformierakond on kaotanud kuuga toetusest seitse protsendpunkti, Keskerakond ühe protsendipunkti, SDE kolm protsendipunkti ja IRL ühe protsendipunkti. Vabaerakond sai kuuga juurde seitse ja EKRE kolm protsendipunkti.

"Üle kuu aja on valijal aega mõelda, milline partei kavatseb lahendada Eesti ees seisvaid probleeme ja milline soovib lihtsalt võimul olla. See on peamine küsimus," kommenteeris IRLi nimekirjas Saare-, Hiiu ja Läänemaa valimisnimekirjas riigikokku pürgiv Merle Mäesalu.

"IRLil on pikaajaline plaan ja konkreetsed tegevused, mida teha, et elu läheks paremaks. Läänemaa valijal valida sihikindlate ja teotahteliste IRLi kandidaatide vahel. Seni on Läänemaa Riigikogus olnud nõrgalt esindatud," ütles Läänbe maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Merle Mäesalu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sa võiks
9 aastat tagasi

…lasta ennast kloonida…

irl
9 aastat tagasi

Rahas pole õnn. Kodukulud kontrolli alla.

kindel
9 aastat tagasi

et irl see ei ole

Ei ole
9 aastat tagasi

Ei ole teil mingit plaani. Palun avaldage see konkreetne plaan ja hakake kohe pihta. Valimiste valguses mingitest plaanidest rääkida on mõttetu. Kas tahate võimule saada või tahate midagi konkreetset teha? Kui teha, siis ärge oodake mandaati, vaid näidake, et teil on vahendeid ja viige ideed ellu. Kui vahendeid ei ole, siis mina isiklikult küll ei taha, et irl hakkaks maksumaksja raha eest midagi tegema. Tõestage end 16 aasta jooksul, siis oleks ehk õigustatud, et 20 aasta pärast olete teist korda ka võimul.