Kalle Laanet: Konkurents väga tihe, otsustatud ei ole veel midagi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kalle Laanet, Foto: arhiiv

Kalle LaanetKalle Laanet: "Tänaste seisude järgi on valikuid kaks, kas järgmise valitsuse moodustab Savisaar või Rõivas." Foto: Irina Mägi

Postimehe tellitud TNS Emori uuringust selgub, et kui homme toimuks riigikogu valimised, siis toetaks Reformierakonda 25 protsenti, Keskerakonda 22 protsenti, SDE-d 18 protsenti ja IRL-i 15 protsenti valijatest. Riigikokku mittekuuluvatest erakondadest toetaks Vabaerakonda kaheksa protsenti ja EKRE-t viis protsenti küsitletutest. Reformierakond on kaotanud kuuga toetusest seitse protsendpunkti, Keskerakond ühe protsendipunkti, SDE kolm protsendipunkti ja IRL ühe protsendipunkti. Vabaerakond sai kuuga juurde seitse ja EKRE kolm protsendipunkti.

"Nagu tulemused näitavad on konkurents väga tihe, otsustatud ei ole veel midagi. Vahe Reformierakonna ja Keskerakonna vahel vaid mõni protsent," kommenteeris Saare-, Hiiu- ja Läänemaa valimisringkonnas riigikokku kandideeriv reformierakondlane Kalle Laanet.

"Tänaste seisude järgi on valikuid kaks, kas järgmise valitsuse moodustab Savisaar või Rõivas. Usun, et eestimaalased osalevad aktiivselt valimistel ja teevad valiku Rõivase kasuks. Positiivne on uute tulijate reitingu kasv, konkurents ju teretulnud," ütles riigikoguliige Laanet.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kindlalt edasi kuristiku poole
9 aastat tagasi

Mina jälle usun, et rahval on niipalju tarkust ja nad ei tee valikut Rõiva kasuks, vaid teevad oma valikud just selliselt, et Riigikogus tekiks laiapõhjaline koalitsioonivalitsus ja kus oravatel kohta ei ole. Kaua võib taluda seda rahva üle irvitamist, ülbust ning minnalaskmist. Kellelre on meie kodumaa saatus kallis, need reformiste ei vali.

Kallele
9 aastat tagasi

Kalle, ära keeruta ja soga vett( ajaleht Läänlane). Sa oled riivanud inimeste õiglustunnet ja ei ole käitunud seaduskuulekalt, seega vaata peeglisse ja tee omad järeldused. Kas on ikka eetiline, kui kandideerid Riigikogusse? Millise sõnumi sa meie noorsoole saadad, kui jätkad oma pahateo õigustamist ja mis veelgi öövastavam, sa loodad saada siseministriks.

Asta Taeblast
9 aastat tagasi

Tõepoolest, milleks valida ebaeetilisi saarlasi, liiatigi veel reformierakondlasi ja sotse. Meil enestelgi piisavalt tublisid ning ausaid kandidaate, eriti sümpaatsed on EKRE ja Vabaerakonna omad.

valigem uued inimesed ja uued erakonnad
9 aastat tagasi

Kampaania linna rahaga? – Teine antikangelane Saaremaalt on Hannes Hanso. See inimene teeb Läänemaal oma valimiskampaaniat Kuressaare linna rahaga ja tööajast. Samal ajal on Kuressaare heakord nimetamisväärselt alla käinud, kõnniteed linnas lagunevad, kolemajad peletavad turiste eemale. Hea Läänlane, mõtle enne, kui selliseid tegelasi valid. Parim valik oleks muutused ning uuet inimesed. Ei Reformierakonnale ja sotsidele! Läänemaa refivabaks!

hiidlane
9 aastat tagasi

Kehtiva juhtimisõiguseta Kalle Laanet jäi politseile vahele. Hea valija Läänemaalt, ärge valiga Kalle Laanetit, inimene kes vilistab rahva õiglustundele ja ei pea millekski seaduskuulekust ei vääri meie rahvast esindama Riigikogus. Lugege eilset Meie Maad. Seekord ei ole mõtekas valida ka Saaremaa Lumivalgekest (Urve Tiidus) ja sots Hannes Hansot. Kui me kogu südamest soovime, et meie Maarjamaal lõpuks ka midagi muutuks, siis ärme valime sotse ja oravaid.

Jaamaülem
9 aastat tagasi

Reformierakond on ikka üpris kindel, et valija jääbki rumalaks.