Firmaliiga boolinguturniiri alustas 16 võistkonda

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Sel nädalal algas Vanalinna Bowlingus Firmaliiga Talv 2015 võistlus, mille raames peetakse maha kuus vooru. Võistlustest võtab osa 16 võistkonda, mis on viimaste aastate rekord, teatas Arvi Nebokat Vanalinna Bowlingust.

Neljapäeval, 22. jaanuaril lõppes esimene voor. Hetkel juhib boolinguvõistlust 13 võidupunktiga võistkond Bilanss (Merike Laur, Mare ja Tanel Valgre), kellele järgnevad 11,5 punktiga USS Haapsalu (Helina Plinkner, Hardo Tamme ja Olari Nebokat) ja Vanalinna Bowling (Sille Lonks, Andreas Raid ja Arvi Nebokat). Esikolmikule järgnevad PK Wicia (4. koht), Morobell (5.), Cipax Eesti (6.), ,Haapsalu Linnamajanduse AS (7.), NEUENHOF Renditehnika OÜ (8.), Reformierakond (9.), Würth (10.), Läänemaa Ehitus (11.), PKC-Eesti (12.), Lääne Elu (13.), Continental (14.), Haapsalu Linnavalitsus (15.) ja Teelepagar (16.).

Individuaalselt juhib meeste arvestuses Indrek Rajamets (Neuenhof Renditehnika OÜ), teine Olari Nebokat (USS Haapsalu) ja kolmas Märt Saarmets (Haapsalu Linnamajanduse AS). Naistest juhib Sille Lonks (Vanalinna Bowling), teine Mare Valgre (Bilanss) ja kolmas Mare Kingissepp (PK Wicia).

Teine voor peetakse maha järgmisel nädalal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments