Andres Ammas: Selline rahva usaldus teeb muidugi meele rõõmsaks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Andres AmmasAndres Ammas: "Arvan, et järgmine küsitlus, kuhu on lisatud konkreetsed kandideerijate nimed, võib meile anda veel parema tulemuse." Foto: Arvo Tarmula

Postimehe tellitud TNS Emori uuringust selgub, et kui homme toimuks riigikogu valimised, siis toetaks Reformierakonda 25 protsenti, Keskerakonda 22 protsenti, SDE-d 18 protsenti ja IRL-i 15 protsenti valijatest. Riigikokku mittekuuluvatest erakondadest toetaks Vabaerakonda kaheksa protsenti ja EKRE-t viis protsenti küsitletutest. Reformierakond on kaotanud kuuga toetusest seitse protsendpunkti, Keskerakond ühe protsendipunkti, SDE kolm protsendipunkti ja IRL ühe protsendipunkti. Vabaerakond sai kuuga juurde seitse ja EKRE kolm protsendipunkti.

"Selline rahva usaldus reitingu tõusu näol juba praegu teeb muidugi meele rõõmsaks. Vargsi ootasime, et täisnimekirja esitamine ja meedia tähelepanu pälvinud kandidaadid annavad meie toetajatele kindlust juurde. Meie erakond on ju veel nii noor, et seda lihtsalt ei tunta küllaldaselt. Arvan, et järgmine küsitlus, kuhu on lisatud konkreetsed kandideerijate nimed, võib meile anda veel parema tulemuse," ütles Vabaerakonna Saare-, Hiiu- ja Läänemaa valimisringkonna esinumber Andres Ammas.

"Keerulisem aeg seisab muidugi ees, sest konkurentidel on kampaaniaks välja panna mitukümmend korda rohkem raha. Õnneks on tänaval valijatega näost näkku suheldes olukord võrdsem. Kalleid kingitusi ja täitmatuid lubadusi me jagama ei hakka, aga tõestame, et meie mõtted on asjalikud," lausus Ammas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
?
9 aastat tagasi

Kes vastutab selle eest-valitsus,president või riigikogu,et rahvast ei usaldata ja rahvas ei usalda eespoolmainitud?Kui kooseluseaduse suhtes tehtaks rahvahääletus nagu ausal seaduslikul valimisel,siis saaks midagi paika,muidu see ärplemine ei lõpe kunagi.Jah-ei-palun!Mida keerulist?

Läki valima
9 aastat tagasi

Ehk tänu Vabaerakonnale õnnestub ka kaarte Toompeal segada.

valija
9 aastat tagasi

Edu Vabaerakonnale!

hundid
9 aastat tagasi

lambanahas loodavad rahva haugimälule

ka
9 aastat tagasi

Loodetavasti 1,Saab riigikogus olema 3 x Keskmine ng euroopas kombeks ja ühinetakse sotsiaal hartaga ning ei kraabita end riigi äriühingutesse.