Lauatennisejuuniorid võitsid pronksmedalid

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu meesjuunioridToomas Vestli, Aaro Õismets, Mihkel ja Mattias Ristmägi ning treener Eduard Brok. Foto: Arvo Tarmula

Pühapäeval Haapsalu spordikeskuse tennisehallis toimunud Eesti juunioride võistkondlikel meistrivõistlustel jätkus põnevust ja pinget viimaste mängudeni.

Poolfinaalis kaotasid meie poisid Toomas Vestli, Aaro Õismets, Mihkel ja Mattias Ristmägi 1-3 Narova LTK-le, kes sai finaalis jagu ka peafavoriidist Maardu LTK-st 3-2.

Meie poisid kohtusid pronksimängus Tartu SS Kalevi meeskonnaga, kes kaotas poolfinaalis 2-3 Maardu LTK-le. Tasavägises mängus tuli 3-2 võit meile, kusjuures võtmemängus alistas Aaro Õismets tartlaste esinumbri Mihkel Pae 3:1 ning Toomas vormistas vajaliku võidupunkti Ian Lauki 3:0 alistamisega.

Neidude kulla võitis Maardu LTK alistades finaalis 3:2 LTK Narova. Pronks kuulus Nõmme SK II naiskonnale.

Meie neiud Karin Talving, Janely Vestli, Karin Saviots ja Katrina Talving võitsid seitsmenda koha mängus 3:0 LTK Kalevi.

Võistkondade treenerid olid Eduard Brok ja Heikki Sool.

Juba eeloleval laupäeval on Toomasel ja Aarol Tallinnas Eesti võistkondlike MV kolmas mängupäev, siis Paikuse KS III etapp, Haapsalus Eesti juunioride individuaalsed MV ja nädal hiljem Riia rahvusvaheline turniir. Ja nii edasi läheb kuni juuni kuuni.

Heikki Sool

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments