Ilmus Lääne Elu lisaleht TÄNA

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

tänaLääne Elu tasuta lisaleht TÄNA. Repro

Tänase Lääne Elu tellijad-ostjad, aga ka Haapsalu toidukaupuste külastajad võisid lugemiseks leida Lääne Elu tervise-teemalise erilehe TÄNA. Lehes on juttu peamiselt tervislikust toitumisest, aga ka muudatustest arstiteadmistes viimase 25 aasta jooksul ja muud.

Selle tasuta ilmuva, nii Lääne Elu vahel tellija-ostjani jõudva kui ka Haapsalu toidukauplustest tasuta koju kaasa haaratava lehe eesmärk on kõneleda nendest asjadest, mis on igapäevaselt inimeste meelel: alates sellest kuidas oleks mõistlik toituda kuni selleni kuidas Läänemaal koos lastega vaba aega veeta, kodus elektrit sääsata või auto talveks valmis seada.

Lehe initsiaal T nagu tänav tähendabki, et juttu tuleb asjust, mis kontoriseinte vahele võib-olla ei jõua, kuid mis inimeste igapäevaelu tihedalt puudutavad. Ä nagu äri, sest asjade tarbimine on elu osa, kuid peame püüdma teha seda võimalikult mõistlikult. N nagu nõuanded selleks ja A nagu ajaviide, sest lõõgastust vajame kõik.

Lääne Elu TÄNA ilmub just täna – kindlaid kuu- või nädalapäevi ei ole, kuid iga paari nädala tagant võid meie erilehe oma ajalehe vahelt või sisseoste tehes.

Esimene TÄNA on terviseleht – kui mitte kõigi Eesti elanike, siis vähemalt lapsevanemate seas talveperioodil kirgi küttev teema.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments