Arvi Nebokat sai hõbeda Eesti seenioride meistrivõistlustel boolingus

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

BoolingArvi Nebokat (vasakul) sai Narvas peetud boolingu seenioride meistrirvõistlusel hõbemedali. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel toimusid Narvas Eesti seenioride meistrivõistlused boolingus, kus tuli hõbedale MTÜ Haapsalu Bowlinguklubi liige Arvi Nebokat. Meistriks tuli narvakas Juri Barkov.

Seenioride meistrivõistlustel osales 25 meest ja 7 naist. Osales seitse MTÜ Haapsalu Bowlinguklubi liiget. Meestest osalesid lisaks Arvi Nebokatile veel ka Väino Nurms (8. koht), Silver Kingisepp (16. koht), Valter Sagrits (23. koht) ja Tiit Palk (24. koht). Naistest osalesid Mare Kingisepp (6. koht) ja Endla Antsve (7. koht).

Eelvoorudes saavutas Nebokat 5. koha, kuid edukas esinemine finaalis (1:1 mängudes) tagas Nebokatile meistrivõistlustel hõbeda.

Arvi Nebokat on seenioride meistrivõistlustel saavutanud ka varem väga häid kohti: 2008. aastal tuli ta seenioride meistriks ja 2010. aastal tuli III kohale.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Hea,et
9 aastat tagasi

…niigi läks. Haapsalu bowlingu omanikul oleks aeg kuldmedalile mõelda…