Margus Laidmets on parimate koolibussijuhtide seas

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Eesti maanteemuuseumi ja Õpetajate Lehe konkursil “Märka koolibussijuhti” valiti seitsme parima koolibussijuhi hulka ka Oru kooli bussijuht Margus Laidmets.

Täna hommikul Terevisioonis tunnistas Laidmets, et seitsme parima koolibussijuhi hulka valimine oli väga suur üllatus ja ta ei tea siiamaani, kes teda nomineeris. Margus Laidmets viib kooli ja koju kahe kooli lapsi: alustas Noarootsi koolis ja praegu töötab nii seal kui Oru koolis.

ERRi uudisteportaal kirjutas, et Laidmets on bussijuhina töötanud kümme aastat ja ütleb, et hommikud on alati unised, õhtuti on lapsed lõbusamad ja saab rohkem nalja. Kõige toredamad kogemused on klassiekskursioonid: õpilased suhtuvad temasse kui oma inimesse ning meeldejäävaim on ekskursioon Peipsi järvel, kui sõideti üheskoos kaatritega.

Õpetajate Leht koos maanteemuuseumiga kuulutas konkursi “Märka koolibussijuhi!” välja novembri algus. Konkursi eesmärk on tunnustada tublisid koolibussijuhte ja suunata tähelepanu turvalisele liiklemisele kooliteel.

Konkursile laekus 55 ettepanekut üle Eesti.

Konkursi lõpuüritus, kus kuulutatakse välja ja tunnustatakse parimaid koolibussijuhte, on laupäeval, 24. jaanuaril.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Andres-Indrek
9 aastat tagasi

Isegi mind on tee pealt üles korjanud kui joogise peaga kakerdanud…
Tubli mees igati!!!

arvamus
9 aastat tagasi

Lahe mees see LAIKA

palju
9 aastat tagasi

õnne Laika!