Dirhami sadamahoone kandideerib aasta parima betoonehitise tiitlile

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Dirhami kalurikoda Merilin Kaustel lehemets(7)Dirhami. Foto: Merilin Kaustel-Lehemets

Dirhami väikelaevade tootmis- ja hooldusbaas, külalistemaja ja kalatööstuse tootmishoone kandideerib 13 betoonehitise seas 2014. aasta betoonehitise tiitlile.

Ehitise tellija on Mellson Grupp OÜ; arhitekt oli Maaja Niisuke Liis Projekt OÜst; betoonitööde ja betoontoodete tarnija oli E-Betoonelement AS; ehitas Raua Ehitus OÜ.

Ülejäänud nominendid on Eesti vabariigi suursaatkonna hoone Pekingis, Jõestepõllu forellikasvatus Järvamaal, Kiisa avariielektrijaam, korterelamu Pirital, kortermajad Kosemetsa teel Tallinnas, parkimismaja Ülemiste Citys, Tartu ülikooli füüsika instituudi hoone, Tallinna päästedepoo ja üldhäirekeskus, Tondiraba jäähall, Vanasadama uus kruiisikai Tallinnas, Vääna mõisa tall-tõllakuur ja Ülemiste keskuse laiendus Tallinnas.

Esimese aasta betoonehitise konkursi võitja 2000. aastal oli Rocca al Mare koolimaja. 2013. aasta betoonehitis oli Ülemiste liiklussõlm.

Konkurssi korraldavad Eesti betooniühing ja Eesti ehitusmaterjalide tootjate liit 15. korda.

2014. aasta võitja selgub märtsis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments