Bowlingus võidutsesid Vanalinna Bowling ja USS Haapsalu

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Kolmapäeval toimusid Haapsalus 2014. aasta võistkondlikud meistrivõistlused ja karikavõistlused bowlingus.

Läänemaa meistriks tuli Vanalinna Bowlingu võistkond koosseisus Sille Lonks, Reimo ja Arvi Nebokat. Läänemaa karikavõistluste võitjaks tuli USS Haapsalu võistkond koosseisus Helina Plinkner, Hardo Tamme ja Olari Nebokat.

Võistlustest võttis osa 6 võistkonda. Meistrivõistluste arvestuses järgnes Vanalinna Bowlingule (2605 punkti) USS Haapsalu (2. koht ja 2584 p), PK Wicia (3. koht ja 2531 p), Continental (4. koht ja 2396 p), Morobell (5. koht ja 2342 p) ja Läänemaa Ehitus (6. koht ja 2252 p).

Karikavõistluste arvestuses järgnes USS Haapsalule (4 võidupunkti) Vanalinna Bowling (3 vp), PK Wicia (3 vp), Morobell (2 vp), Läänemaa Ehitus (2 vp) ja Continental (1 vp).

Individuaalselt olid parimad vennad Nebokatid. Nooremal vennal Olaril oli 6 mängu keskmiseks punktisummaks ühes mängus 214 ja Reimol 210. Võistluste kõige kõrgema punktisumma 243 viskas Olari.

Reimo Nebokat

Fotod: erakogu.

USS Haapsalu koosseisus (vasakult) Olari Nebokat, Helina Plinkner ja Hardo Tamme

USS Haapsalu: (Vasakult) Olari Nebokat, Helina Plinkner ja Hardo Tamme.

Vanalinna Bowling koosseisus (vasakult) Reimo Nebokat, Sille Lonks ja Arvi Nebokat

Vanalinna Bowling: (vasakult) Reimo Nebokat, Sille Lonks ja Arvi Nebokat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments