Galerii: Haapsalu fooriga ristmikku valmistatakse avamiseks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 7

Haapsalu fooriga ristmik avatakse liikluseks reedel, 16. jaanuaril.

Haapsalu olulisima ristmiku ehitus algas 16. oktoobril. Ristmiku projekteerimine, järelevalve ja ehitus läheb maksma 645 270 eurot, millest 540 227 on riigi raha.

Fotod: Arvo Tarmula

Haapsalu fooriga ristmik (2) Haapsalu fooriga ristmik (3) Haapsalu fooriga ristmik (4) Haapsalu fooriga ristmik (6) Haapsalu fooriga ristmik (5) Haapsalu fooriga ristmik (7) Haapsalu fooriga ristmik (1)    

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
malle
9 aastat tagasi

Miks peab irisema iga asja kallal?

Jane
9 aastat tagasi

Ega ometi tule avama see rohkete asfaldiaukudega linna linnapea ( kääridega mees) E.S.

haapsalu
9 aastat tagasi

Ühel pildil on ikka masendavalt palju liiklusmärke. Haapsalu on mu kodulinn aga ma söidan igapäevaselt ringi mööda euroopat ja mitte ühestki teises riigis ega linnas pole nii palju liiklusmärke ühel ristmikul. Näiteks need kahe valge noolega märgid ohutus saare otsas.. on neid vaja ? Jooned on maas ju.. vöi ülekäigu raja märgid.. sebrad on ju maha joonitud… Masendav. Ühel pildil on veel ratastooli tömbav inimene. Uskumatu et ehitajale ja linnale tuli üllatusena talvel saabuv külm koos lumega. Töesti ei suutnud siis ühe korraga kogu asfalti maha panna, et ei jääks könnitee ja söidutee vahele körgeid servi ?