Pariisi Vesi – särab ja lõhnab juba 20 aastat

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 8

Haapsalu peatänaval, täpsemalt Posti 9 avatud uksest möödudes tunneb kõndija meelikõditavaid lõhnu. Juba 20 aastat jutti. Kosmeetika ja parfümeeria butiik Pariisi Vesi tähistaski eile oma sünnipäeva.

„Haapsalu naised muutusid kindlasti säravamaks, kui me toona poekese avasime,” meenutab algusaegu Riina Teller, kes koos Elle Piirvega on nüüd kodulinnast kaugemalgi tuntuks saanud.

„Meil on püsikliendid, kes on meile algusest peale truud. Näiteks üks vanaproua Virtsu lähistelt sõidab bussiga siia, sest ta tulevat eelkõige müüjate pärast.”

Telleri sõnul kinnitab ka Piirve, tuues näite kliendist, kes pärast Prantsusmaal käiku tuli ikkagi nende poekesse lõhnu ja kreeme ostma. „Olen kogu oma tutvuskonna meie poe usku pööranud,” lisab Piirve, uhkusnoodike hääles.
Butiiki satub ka välismaalasi. Alles hiljuti lahkusid siit kõikvõimalike ostudega Moskva daamid, kes ei olevat suutnud poekest ära kiita.

„On käinud ka Pariisi daame, kes samuti jäid pakutava valikuga väga rahule,” lisab Teller.

Butiigis pakutakse paarikümmet üle ilma kõrgelt hinnatud kvaliteetkaubamärgiga tooteid. Sünnipäevaks Tallinnast kohale sõitnud Pariisi Vesi ASi tootejuht Anneli Kuber-Tottrup hindab Haapsalu müügidaamide tarmukust kõrgelt. „Nad korraldavad innukalt brändipäevi koos sooduspakkumistega ja rahva hulgas on märgata kasvavat huvi.

Koolitaja Geil Uiga kiidab aga Telleri ja Piirve enesearendamise huvi. „Tänu nende tegevusele võtab Haapsalu rahvas meie kaupa aina enam omaks.”

Telleri sõnul kasvab butiigi aastakäive pidevalt. „Suurim tänu kuulub muidugi meie klientidele, sest ilma nende huvita ei suudaks me poekese uksi lahti hoida.”

Fotod: Arvo Tarmula

Pariisi vesi arvo tarmula (1) Pariisi vesi arvo tarmula (3) Pariisi vesi arvo tarmula (4) Pariisi vesi arvo tarmula (5) Pariisi vesi arvo tarmula (6) Pariisi vesi arvo tarmula (7) Pariisi vesi arvo tarmula (2)
Riina Teller (vasakult) ja Elle Piirve.
Pariisi vesi arvo tarmula (8)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ostja
9 aastat tagasi

Mul ka selles poes käimisel halb kogemus. Läksin poodi, et osta konkreetset lõhna (olin eelnevalt seda lõhna sealt ostnud), momendil oli lõhn otsas. Tahtsin lahkuda, et tulen teinekord tagasi, kui hakati pakkuma igasugu muid lõhnu. Ütlesin, et ei soovi midagi muud ja kus siis tehti nägu.

Oh kommenteerijad
9 aastat tagasi

Müüjad on korralikud prouad, mitte mingid suitsetajad, kust selline suvaline jutt üldse tuleb?
Ja kui tõesti on Versace, Lacoste, Escada, Hugo Boss ja Moschino tundamatud brändid, siis ei ole asi mitte poes ja lõhnades vaid milleski (kelleski) muus.
Miks peab kõike maha tegema, võiks ju rahul olla, et meie väikelinnas on selline kena butiik, mis on tõesti tegutsenud juba 20 aastat, tore ju.

jah
9 aastat tagasi

eks see on oskus-jääda ostjale nähtamatuks,samas olla valmis vajadusel teda abistama.Mitmes väiksemas ostukohas on nii,et lähed poodi ja tunned endal sellist ootavat uurivat müüja pilku…mul hakkab siis ebameeldiv ja lähen kiirelt minema.Ma ei oska kiiresti otsustada,tahan rahus vaadata ja ei tunne end vabalt kui müüja sind pingsalt jälgib.

haapsallane
9 aastat tagasi

Seal on vägagi kesine valik, mis koosneb peamiselt mingitest säästulõhnadest. Kes tahab enam-vähem normaalset valikut, ostab Tallinna Kaubamaja Ilumaailmast.

pingutatud
9 aastat tagasi
Reply to  haapsallane

teeseldud muiged,kui poes oled siis vaadatakse ,et mida sa otsid siin ,et saaks ruttu jälle telefoni otsas rippuda kohvitass vabas kaes suits teises………..

olen
9 aastat tagasi

Nõus,et kõige ebasõbralikumad ja pealetükkivamad müüjad siin Haapsalus. On olnud isegi pahandamist , kui nende pakutud parfüüm sulle ei meeldi. Ilma tungiva vajaduseta sinna enam ei lähe. Nii arvavad ka minu tuttavad pealinnast.

Jane
9 aastat tagasi

kena poekene ja armsad inimesed tööl, palju õnne ja edu edaspidiseks!

Naine
9 aastat tagasi

Ennem haisen, aga sinna poodi ma oma jalga enam kunagi ei tõsta. Ma ei ole Haapsalus kuskil mujal nii ebaklindisõbralikku teenindust kohanud kui seal.

puhas
9 aastat tagasi
Reply to  Naine

petukaup muud seal pole,ja tsa panevad 50 prossa,vaga ebasümpaatsed klienditeenindajad,fui….

elli
9 aastat tagasi

Milliseid tooteid ma teie kodulehelt leiaksin???? Mina ei leidnud hetk tagasi sealt küll midagi

C.
9 aastat tagasi

Nõustun eelpool kommenteerijatega. Ise külastasin poodi uudishimust esimest korda eelmisel suvel- olin päris imestunud, kui nägin, et ühtegi lõhna, mida ise kasutan antud poes ei olnud ! Valik oli imelik ja hinnad tundmatute brändide eest päris krõbedad- see puhtalt minu isiklik arvamus.

Kui poel läheb hästi, siis edu ja jõudu!

Austaja
9 aastat tagasi

Meie väikse linna parima teenindusega pood. Alati säravad ja lahkelt annavad asjaliku nõu müüjad. Edu teile, Riina ja Elle!