Detailplaneeringu algatamine

Kylaline

info@le.ee

Lihula Vallavalitsus algatas 22.12.2014. a korraldusega nr 490 Lihula linnas Tallinna mnt 35 ja 37 kinnistute (katastritunnused 41201:005:0047 ja 41201:005:0062, pindala kokku 5990 m2) detailplaneeringu. Planeeritav maa-ala asub Lihula linna vanema asustuse muinsuskaitsealal. 
    Kinnistutel paiknevad SA Lõuna–Läänemaa Tervishoiu ja Sotsiaalhoolekande Keskuse hooned (endine Lihula haigla). Lihula valla üldplaneeringus on planeeritav maa-ala reserveeritud keskuse maana, kus on lubatud äri-, ühiskondlike hoonete ja elamumaa sihtotstarve. Planeeringuga kavandatud SA Lõuna–Läänemaa Tervishoiu ja Sotsiaalhoolekande Keskuse hoonete rekonstrueerimine ja laiendamine ei kuulu keskkonnamõju hindamise ja keskkonnajuhtimissüsteemi seaduse § 6 lõigetes 1 ja 2 loetletud olulie keskkonnamõjuga tegevuste hulka. Detailplaneeringu eesmärk on Lihula Tallinna mnt 35 ja 37 kinnistute hoonestusala, ehitusõiguse, sh olemasolevate hoonete juurdeehituste ulatuse, liiklus- ja parkimiskorralduse, servituutide, tehnovõrkude ja -rajatiste asukoha ning muinsuskaitse eritingimuste kindlaks määramine SA Lõuna–Läänemaa Tervishoiu ja Sotsiaalhoolekande Keskuse tegevuse laiendamise tõttu. Detailplaneeringuga ei muudeta Lihula valla üldplaneeringut.

Lihula Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments