Maavalitsus ei algata Topperi kirja peale järelevalvemenetlust

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Lääne maavanem ei algatanud järelevalvemenetlust Kullamaa volikogu arengukomisjoni tegevuse suhtes, nagu soovis komisjoni liige Marek Topper.

„Maavanem teostab järelevalvet kohaliku omavalitsuse haldusaktide üle,“ põhjendas maavanema kt Kristel Jupits. „Topperi kaebuse puhul ei olnud tegemist haldusaktiga.“

Kullamaa vallavolikogu liige Marek Topper saatis detsembri alguses Lääne maavalitsusele taotluse järelevalvemenetluse algatamiseks, sest teda ei kutsutud volikogu arengu- ja majanduskomisjoni koosolekule, mille liige ta on.

Topper viitas kaebuses Kullamaa valla põhimäärusele, mis ütleb, et komisjoni koosolekust teatatakse vähemalt neli päeva ette. Ta palus maavanema järelevalvemenetluse algatamist valla põhimäärusest tulenevate kohustuste ja nende täitmise asjus. Veel soovis ta 2. detsembri koosolekul vastu võetud protokolliliste otsuste tühistamist.

Vallasekretär ja ühtlasi ka volikogu sekretär Kersti Lipu ütles, et ta vabandas Topperi ees, kutsega e-kiri läks kogemata teisele aadressile.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
to 4.jaan.2015 - 00.34
9 aastat tagasi

No mis siis viga on, öö elu ka viltu kaebajate pärast. Peaks ikka vaatama vallamajas toimetamisi, kas vead algavad sealt ? !!!!

Tean.....
9 aastat tagasi

et katuseraha oli käeulatuses aga, kui ei soovita koostööd teha siis tuleb omade jõududega hakkama saada ja kannatada. Edu sinna Kullamaale!

Valija
9 aastat tagasi

Arukust eelkõige, ära tehti valla elanikele mitte Topperile. Kahju saavad just valla elanikud. Valla elanikud on ju maksumaksjad kelle rahadega laiutatakse ja kõrgeid palkasid makstakse. Uskumatult rumal- ega jah.

ega jah
9 aastat tagasi

ei pea olema ajuhiiglane et aru saada,kuidas peenelt topperile ara tehti,tanki lükati lipu…………

riigimees
9 aastat tagasi

Midagi ikka on mäda!

Maavalitsuses
9 aastat tagasi

on igati asjalikud spetsialistid.Kullamaalt on pidevalt kaks kaebajat,üks on Topper ja teine Korpus.Mis neil viga on või mis kärbes neid on hammustanud,et kaebamistõbi sisse läinud on seda teab vaid kurat põrgus.Ei sobi neile ükski Maavalitsuse ega Eesti Vabariigi kohtuotsus,nemad on ikka oma õigust täis.Loodame,et uus aasta toob neile aru pähe ja nad austavad nii Maavalitsuse,kui Eesti Vabariigi kohtu seisukohti,ega korda nagu papagoid-Maavalitsus pole pädev,kohtud pole pädevad,valla volikogust rääkimata…

einoh
9 aastat tagasi
Reply to  Maavalitsuses

kaks ilma kolmandata ei ole, ka jüri võttis vaevaks kaevATA

Ahto
9 aastat tagasi

Maavalitsus ei algata kunagi midagi . Nende töö seisneb põhjuste väljamõtlemises ,miks nad ei saa midagi teha . Mõelda ei viitsita ka midagi uut viimasel ajal . Maavalitsus ei ole pädev …… , sobib iga kaebuse vastuseks .