Vormsi liini operaatorivaidluse otsus tuleb uuel aastal

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eile arutas riigihangete vaidlustuskomisjon Kihnu Veeteede kaebust, mis pani kahtluse alla Lääne maavalitsuse otsuse tunnistada Väinamere Liinid Vormsi parvlaevaliini operaatori hanke võitjaks.

“Tühi tunne on, oli väsitav ja pingeline istung,” ütles Lääne maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Merle Mäesalu pärast kaks tundi kestnud istungit. Mäesalu sõnul anti neile veel aega lisaselgitusi anda.

Komisjon teeb oma otsuse teatavaks 9. jaanuaril, ütles Tiina Loosaar vaidlustuskomisjonist. See ei pruugi tähendada operaatorihanke vaidluste lõppu, sest kõik osapooled saavad vaidustuskomisjoni otsuse vaidlustada halduskohtus.

Kihnu Veeteed vaidlustas Lääne maavalitsuse 1. detsembri otsuse 8. detsembril. Väinamere Liinid pakkus Vormsi ühe reisi hinnaks 238 eurot ilma käibemaksuta, see oli odavam kui Kihnu Veeteede pakutud hind.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
See
9 aastat tagasi

…….komm pole üldse pahatahtlik,vaid põhineb eelnevate aastate kogemustel. Ja enne klaviatuuri näppimist ma näppisin tykk aega nokut ja tõesti mõtlesin möödunud aastate üle. Olen paarkümmend aastat merega seotud ja väikelaeva omanik. Ja peaaegu sama süvisega laev ei jääks madalale kinni,vaid võiks näiteks soovi korral Rohukülast Dirhamisse mina..Palju oleneb muidugi veetasemest….

Karla
9 aastat tagasi

To Eks! Teatavasti kulgeb Vormsi liini laevatee kanalis ja ka hea tahtmise juures ei saa Vormsi mahamärgitud jääteed laevaga puruks sõita, laev jääks ju madalale kinni. Enne pahatahtliku kommentaari kirjutamiseks klaviatuuri näppimist tasuks enne tsipa mõelda kui kedagi süüdistama hakata.

Eks
9 aastat tagasi

…Vormsi rahvas näeb Hiiumaa näite põhjal,et kui tuleb jäätee,siis tuleb kindlasti see laevaga puruks sõita.Mina pooldaks endist vedajat…