Lääne Elu paberleht teisipäeval, 23. detsembril

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Le 20141223Reformierakonna Lääne-Eesti regiooni esinumbriks sai Urve Tiidus

Reformierakonna järgmise aasta riigikogu valimiste nimekirjas on esikohal kultuuriminister Urve Tiidus, kellele järgnevad riigikogu liikmed Kalle Laanet ja Lauri Luik. Haapsalu linnpea Urmas Sukles on aga 6. kohal.

Loe homsest Lääne Elust, mida arvavad reformierakonna kandidaadid Haapsalu raudtee taastamisest ning mitu mandaati loodab reformierakond Hiiu, Lääne ja Saare ringkonnast saada.

Lihula oli maaeluraha taotlemisel kõige agaram

Kuue aasta jooksul Läänemaal jagatud enam kui 3 miljonist eurost LEADERi projektitoetustest jõudis kõige rohkem Lihula valda, kõige vähem aga Nõva ja Oru valda.

„Eks need summad näita eelkõige tublidust. Kui vallas ei ole seltse, kes toetust küsiksid, siis seda raha ei tulegi,” ütles Kodukant Läänemaa juhatuse esimees Rein Kruusmaa.

Loe homsest Lääne Elust, millised olid need toetust taotlenud projektid, millest pole siiani asja saanud.

Lääne Elu jõulueri

Homsest Lääne Elust leiavad lugejad suure ristsõna ja valiku Lääne Elu jõulukonkursile saadetud jõulujutte ja -luuletusi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
vaatleja
9 aastat tagasi

No lugeda ei olnud küll kahjuks jälle mittemidagi. Pange see leht kinni.