St. Ola läheb India ookeanile piraate püüdma

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

St Ola urmas lauriSt Ola Rohuküla sadamas. Foto: Urmas Lauri

Rohuküla sadamas seisev laev St. Ola ootab ümberehitust, et saada tulevikus piraadiküttide logistikabaasiks India ookeanil.

Sel nädalal käisid projekti partnerid Maldiividelt asjade seisust ülevaadet saamas, kirjutas Saarte Hääl. „St. Ola on väga hea,” andsid Maldiivi partnerid Haleem Ismaeli ja Naseem Hassani alusele hinnangu. Nende sõnul oodatakse ujuvkeskust India ookeanile väga, sest seni on kõik ujuvad keskused asunud kusagil rannikul, kuid avamerel pole ainsatki.

Selle aasta alguses otsustas ettevõtluse arendamise sihtasutus 200 000 euroga toetada OÜ Tuulaja projekti ehitada St. Ola ümber piraadiküttide ujuvlogistikakeskuseks. Nüüd on ümberehituse projekteerimine lõppenud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tõnis Rihvk: Saaremaa Laevakompanii täidab riigiga sõlmitud lepingut | Lääne Elu
9 aastat tagasi

[…] 2014. aasta aasta alguses otsustas ettevõtluse arendamise sihtasutus 200 000 euroga toetada OÜ Tuulaja projekti ehitada St. Ola ümber piraadiküttide ujuvlogistikakeskuseks, kirjutas Lääne Elu mullu detsembris. […]

iii
9 aastat tagasi

Hea meel, et keegi seda erilist parvlaeva väärtustab. Kui mõningaid probleeme ei mainiks, on ta tõesti hästi säilinud.
Kartsin, et ta viiakse vanarauaks aga õnneks keegi teeb ta korda ning kasurab teda heal eesmärgil. Piraate tulebki püüda, et laevadel oleks turvaline liikuda.
Kurb, kui Oolake ära läheb. Nii palju toredaid mälestusi ja unikaalseid elamusi.