Lääne Elu laupäeval, 20. detsembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Le 20141220Haapsalu jahisadamad tahavad laiendada kaikohti

Haapsalu kaks jahisadamat tahavad ujuvkaisid paigaldades ja sadama akvatooriumi süvendades suurendada kaikohtae arvu. Loodavad nad seejures EASi kaudu jagatavale väikesadamate toetusele

Martna hobusekasvataja süüdistab Ridala talle

Kuu aja eest juhtisid loomakaitsjad tähelepanu Martna valla Väädi talu hobustele, kellest üks suri väidetavalt nälga ja teised olid samuti alatoidetud. Hobuste omaniku Anita Linniku sõnul on loomade näljutamissüüdistuste taga Ridala tallid, kes teevad seda kadedusest.  

Lavastaja Paljasmaa suurim konkurent on lavastaja Paljasmaa

Krista Kumberg, kes on ära vaadanud tänavused jõuluetendused, leiab peale "Pettsoni ja Finduse" etendust, et lavastaja Paljasmaa suurim konkurent on endiselt lavastaja Paljasmaa ise. „Ta valdab nõksu, kuidas teha säärane lavalugu, mis köidab mudilasi, naerutab koolilapsi ja paneb muigama ja/või teeb meele härdaks ka täiskasvanuil, kes laste saatjaina paratamatult etendusele satuvad,” leidis Kumberg.

Rimo Hunt kavatseb jalgpalli mängida kuniks füüsis lubab

Läänemaa parim jalgpallur, Haapsalust pärit ja tänavu Kasahstani kõrgliigas mänginud Rimo Hunt on pärast hooaja lõppu taas Eestis. Intervjuus Lääne Elule rääkis ta jalgpallielust kaugel maal ja oma tulevikuplaanidest. „Endamisi mõtlen, et nii kaua kui füüsist on, nii kaua tuleb mängida,” mõtiskles Hunt.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments