Haapsalu volikogu istungil läks teravaks

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Kooliarutelu (20) sukles

Haapsalu linnapea Urmas Sukles ei nõustunud opositsiooni kriitikaga. Foto: Arvo Tarmula.

Haapsalu linnavolikogu opositsioon ei olnud tänasel volikogu istungil rahul aastateks 2015-2018 koostatud linnavalitsuse tegevuskavaga.

Haapsalu linnavolikogu liige Ingrid Danilov (IRL) leidis, et see tegevuskava on suuresti linna arengukava koopia ning paljudes asjades on jäädud seal väga üldsõnaliseks.

Näiteks tõi Danilov selle, et haridusasutuste vahel nähakse ette koostööd, kuid ei tooda välja mida selle all konkreetselt mõeldakse. Samuti ei olnud ta rahul sellega, et plaanitud kõnniteede remondi puhul ei ole selge, millised kõnniteed remonti peaksid minema.

Haapsalu linnapea Urmas Sukles ei nõustunud kriitikaga, mida Danilovilt kuulis. „Mina juhin linna ja ei lasku peensustesse,“ vastas Sukles Danilovile.

„Kas linnavalitsusel on üldse aastane tööplaan, et hinnata eesmärkide täitumist?“ uuris linnavolikogu liige Merle Mäesalu (IRL) Suklese käest.

„Linnavalitsuse osakondadel on need. Aga see ei ole sellisel moel, et igal nädalal on mingi tegevus kirjas,“ vastas Sukles.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
33 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
....
9 aastat tagasi

Luik Suklesest tegusam! huvitav väide, peab kontrollima.

Kaja
9 aastat tagasi

Mis puutub Suklesesse, siis tema kohta on sobilikud vanad mõtteterad – “Kuidas hõikad, nõnda kajab” ja “Kuidas koer külale, nõnda küla koerale”….

Anonüümne
9 aastat tagasi

Ma vastasin kirjutajale nimega kadetatele, kes mainis kirjutajaid-kritiseerijaid, kes mustavad, ise osalemata volikogu istungil.

eh
9 aastat tagasi

ainult ropule suule ka loota ei saa. olen parem, see on halvem, danilov, olen sinust parem…pole just väga adekvaatne

Anonüümne
9 aastat tagasi

Nemad tahavad ka särada, rooli keerata. Aga hea, tark, ilus saab olla ainult halva arvel, lolli ja inetuse taustal. Nii nad siis provotseerivadki sellist olukorda, et pildile saada.

anonüümsele
9 aastat tagasi
Reply to  Anonüümne

Mitte nemad ei taha särada, vaid Sukles tahab seda ja kui sa oled tähelepanelik, siis läheb ta üle laipade läbi solvangute külvamise, ropu suuvärgi jne. Kohati jääb mulje, et ühes mehes on kaks nägu – ühe puhul püüab (just püüab) olla vaoshoitud ja valib sõnu, teisel puhul sülitab välja kõike, mis tal tegelikult mõttes on, sõnu valimata. Ja nende suhtumiste pealt, miks vaikida ja leppida. Tuleb ikka samamoodi südamelt ka talle välja öelda. Kas on õigem, et ühele on rohkem lubatud, kui teistele…

kadetatele
9 aastat tagasi

Teie kadedad jätke see Urmas Suklese kritiseerimine.On teil üks põhjus miks seda teha? Nendest lollidest kirjadest seda küll välja ei loe.Loeb ainult kadedust ja soovi eestlaslikult kedagi mustata.

valdole
9 aastat tagasi

monel mehel kuppel sõidab, toompea sära pimestab ja teeb purju

nomis
9 aastat tagasi

nomisvärksellehaapsalulinnapeagasiisonah

suklesele
9 aastat tagasi

piinlik su pärast, miks nii end imetled. kas peas tühjus?

Ahhoi
9 aastat tagasi

Kiikasin ka seda linna arengukava tegevuskava. Pr Danilovil jumala õigus. Mis ma aga avastasin, et linnavalitsus võttis otsekui puhkuse aasta 2015. aastal, sest tõsisemaid tegevusi planeerib ta investeerida alles kas 2016. või siis valimisaastal 2017.aastal. Kavalpea see va esimene tüürimees, tahab siis jälle pukki saada. Selge on see, et sellise organiseerimisega loodab ta valijatele värskelt näidata nagu tegu ikka teoinimesega. Kaldun aga arvama, et kas nendeks investeeringuteks ikka piisavalt raha ka jagub. Ka selle peale on ta osavalt kaitse välja mõtelnud ja pannud kirja, et töid tehtakse kaasavalt riigi või EL rahadega. No midagi öelda ei saa, paistab, et tahaks… Loe rohkem »